Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mit gondoltok a buszon való...

Mit gondoltok a buszon való étkezésről? Most arra kényszerültem, hogy ráüljek mert szétszedtem az autót és engem nagyon zavar, hogy emberekbek 10-20 percnyi önuralmuk nincs, hogy legalább a buszon ne zabáljanak mikor még tiltó tábla is van?

Figyelt kérdés
2018. aug. 19. 13:33
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
"Embereknek"
2018. aug. 19. 13:33
 2/12 anonim ***** válasza:
34%
Tipikus pr0li szokás.
2018. aug. 19. 13:40
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Igazán sajnállak, hogy a teremtés csúcsát jelentő Magasabbrendű Autós Emberként le kellett ereszkedned hozzánk, csúszó-mászó, tömegközlekedő buckalakókhoz. Remélem, nem fertőződsz meg halálosan és vissza tudsz majd térni a tápláléklánc csúcsára.
2018. aug. 19. 13:40
 4/12 A kérdező kommentje:
Félreértesz nem a busszal és a azzal közlekedőkkel van a bajom! Hanem azzal az egy két emberrel aki piknikezni megy oda! Én pl. Szépen helyet foglaltam mint sokan mások és nem elkeztem enni -inni meg üvöltetni a zenét hanem szépen végig ültem az utat és nem zavartam mást! Konkrétan az tortént, hogy egy kozép korú nő elkezdett enni és még vissza is köpte ami nem tetszett neki! Hát mondanom se kell milyen kellemes látvány volt!
2018. aug. 19. 13:47
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

Semmit, külföldön tök megszokott enni a buszon.

Otthon meg valahogy nem csodálom, hogy tiltják.

2018. aug. 19. 13:53
 6/12 anonim ***** válasza:
73%

Rövidtávú, helyi járatokon tiltják, hosszabb távú tömegközlekedési eszközökön még étkezőasztalka is van.

De szerintem még ott sem illene nekiállni szagosabbnál szagosabb ételeknek, amitől kifordul a többi utas bele. Bekap valami péksütemény, néhány kekszet, rendben. De akik belekezdenek a szaftoskrémeskörözöttes hagymáskenőmájas izéjükbe, azokat gyűlölöm. És után még van pofája, amint befejezte leszállni, mert nem bírta ki, hogy két perccel később egyen. Hátrahagyja a többi utast azzal a járművet és mindenki ruháját mélyen átjárt szaggal, az új felszállók meg néznek ott az emberre, vajon kiből árad ez az étkezési förtelem...

2018. aug. 19. 14:12
 7/12 anonim ***** válasza:
ha nem hangosan rágsz, csámcsogsz, morzsálsz, és nem valami erősen bűzlő kaját eszel, akkor semmi bajom nincs vele. Persze az kicsit zavar, ha pont a mellettem ülő ember teszi ezt, de na.
2018. aug. 19. 14:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Olyanok sokan, mint akik nem tudnak olvasni, vagy a jeleket értelmezni. Furák.
2018. aug. 19. 14:55
 9/12 anonim ***** válasza:

Egy fővárosi szemszögéből írom a válaszomat. Szerintem a buszon való étkezést igazságtalan dolog büntetni, miközben a hajléktalanokat simán felengedik a buszokra. Leszállítani pedig senki se meri őket, mert nincs gusztusuk a sofőröknek hozzájuk nyúlni.

Döntsétek el, mi a rosszabb: ha valaki kiborítja a sült krumplit a buszon, vagy az, ha egy csöves a vizeletes nadrágjával beleül a szövetülésbe, majd feláll onnan, leszáll, majd később egy iskolás gyerek mit sem sejtve arról, hogy ki ült azon a helyen előtte, odaül.

Egyik dolog se kellemes, de inkább borítsák rám menet közben a gyrost, minthogy elkapjak valami súlyos fertőzést.

2018. aug. 19. 16:53
 10/12 anonim ***** válasza:
Kedves 9-es,nem az a megoldás,hogy a csöves felengedése miatt mást is,és egyre több dolgod szabad lehessen csinálni,hanem az összes ilyen csürhe csövest,meg a buszon zabáló,meg söröző prolit az első megállónál kivágni,mint a taknyot.Az a baj,hogy ez az egész gyökér társadalom egy tahó gátlástalan pronyó banda,és akiben szorult valami illem,meg viselkedéskultúra,azt hülyének nézik.
2018. aug. 19. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!