Mit gondoltok a buszon való étkezésről? Most arra kényszerültem, hogy ráüljek mert szétszedtem az autót és engem nagyon zavar, hogy emberekbek 10-20 percnyi önuralmuk nincs, hogy legalább a buszon ne zabáljanak mikor még tiltó tábla is van?
Figyelt kérdés
2018. aug. 19. 13:33
11/12 anonim válasza:
Imádom ezeket a végletes megoldásokat: tiltsuk be, szüntessük meg, négyeljük fel. Miközben teljesen nyilvánvaló, hogy szűk és zsúfolt terekben a közösség szempontjából véges számú probléma merül fel: a szag (= nem fokhagymás sült kolbászt kell enni), a hang (= nem csámcsog, nem böfög) és a morzsálás vagy fröcskölés (zacskóban vagy szalvétát eszi, ügyesen csomagol, nem pörköltet zabál). Ennyi. Aki ezeket teljesíti, miért ne ehetne a buszon?
12/12 anonim válasza:
Helyi járatú buszon szerintem nem szokás enni, én még nem nagyon láttam ilyet(bár tegyük hozzá, nem Budapesten szoktam helyi járattal utazni). Annyi időt, ameddig pl. valaki egy szegedi vagy debreceni helyi járaton utazik, simán ki lehet bírni evés nélkül. Teljesen más tészta a helyközi/távolsági buszok. Ott szerintem teljesen természetesnek kellene lennie, hogy valaki kulturáltan étkezik. Az emberek többsége képes is erre. Nyilván azok miatt van ebből probléma, mint pl. az a nem idén nyáron lebarnult gyerek, aki mögöttem állva evett, és hátulról a fejemre morzsálta a májkrémes kenyeret. Az ilyenek miatt lesz az, hogy egyes buszsofőrök már azért is rám szólnak a 150km-t közlekedő távolsági buszon, ha meg merek enni két kekszet, vagy neadjisten, iszok egy korty vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!