Hogy van az, hogy a cigányokat jegy és bérlet nélkül leengedik az ellenőrök a metróhoz, a tisztességes emberekbe meg belekötnek?
Az előző egy hülye gyerek miért kamu, rasszista kérdés?(egy picit rasszista de jogosan kérdezi meg) igaza van miért nem igazoltatják őket?Azért mert félnek tőlük a rendes emberek meg nem fognak visszamenni 40 emberrel és fenyegetőzni!
Rohadjanak meg mindannyian, na azért ez már tényleg undorító dolog!
#5 - öröm hallani hogy így látod, gondolom felétek nem laknak kisebbségiek.
Kérdező: én nem tömegközlekedek, de amit mondasz - az alapelv, hogy mindent szabad - máshol is előre kezd törni.
Beszélgetek a szomszéddal az utcán, odamegy a kissrác a virágágyáshoz, elkezdi rugdosni a virágokat - rászól a szomszéd, hogy "Öcsi, hagyd azokat a virágokat békén de azonnal", erre 3 cigányasszony ott terem és elkezd sipákolni, hogy "há mér nem lehet hagyni hogy szegény gyerek jáccon".. Ez kicsiben, itt kezdődik.
Meg persze igazoltat engem egyszerre 4 rendőr, már éppen a háromszögemet nézegetik, amikor elmegy mellettünk egy rogyásig terhelt "vasas" kisteherautó. Szemmel láthatóan elöl 4-en ülnek a max. 3 helyett és túl van terhelve, de nem merik leinteni. Én nem haragszom a rendőrökre - félreértés ne essék - de azok a jogalkotók, akik ezeken a figurákon nem biztosítanak "fogást" a rendőr számára, azok nem jogalkotók, hanem diszkriminátorok és nem a romákat hátráltatják...
A rendőr nem meri őket rendre utasítani, mert őt fogják berángatni az elöljárójához elbeszélgetésre ha azok a népek kikiáltják "rászistá"-nak.
Mert nem bírják behajtan úgyse rajtuk.
Házukat nem foglalják le mert ki venné meg?
Munkahelyük nincs meg nem is lesz. onnan levonni nem lehet.
Segélyből családi pótlékból meg nem lehet levonni tartozást vagy bírságot. Max leültetik de a sitt nem visszatartóerő mert teli van. És ha ezt elmondod akkor rasszista vagy!!
Én megszüntetném az állampolgárságukat és kiűzném az országból őket vissza ahonnan jöttek.
A sitten meg bevezetném a kemény munkát hogy hasznuk is legyen ne csak ott lustálkodjanak. Menyenek a kőfejtőbe vagy mit tudom én. aki szökik meg lőném. És meg lenne oldva a cigányprobléma az országban. Ennek nem lesz jó vége az lesz hamarosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!