Hogy van az, hogy a cigányokat jegy és bérlet nélkül leengedik az ellenőrök a metróhoz, a tisztességes emberekbe meg belekötnek?
Figyelt kérdés
A minap szemtanúja voltam, hogy 2 cigány csaj szó nélkül elsétált az ellenőrök mellett, akik csak utánuk néztek de nem szóltak semmit, pedig láttam, hogy sem jegyet nem lyukasztottak sem bérletet nem mutattak. Most ez az új szabály, hogy a cigányoknak mindent szabad és rájuk nem vonatkoznak olyanok, mint hogy büntetés jár, ha vki jegy/bérlet nélkül utazik a BKV járatain?! Ja, és mellesleg nemtom hol szálltak le, de kifele is ellenőrizték a jegyeket úgyhogy remélem LEGALÁBB OTT megbüntették őket... persze engem, akinek volt jegye meg szépen megállítottak és tüzetesen átnézték a dolgaimat... most hogy van ez?!2012. máj. 26. 03:20
11/12 homo ludensz válasza:
Nem új keletű ez a probléma,egyik ismerősöm várakozott egy vidéki vasútállomáson mert berendelték orvosi vizsgálatra. Ott játszanak,futkosnak a rajkók az egyik odamegy a várakozóhoz és kér pénzt vagy valamit. A felnőtt ugye azt mondja húzzál el öcsi erre a kis csávó leköpi. Mi a reakció? Felrúgod? Megkergeted? Megteheted de a kis purdé sipákol hogy bánt a bácsi nos a folytatást rátok bízom mert hirtelenjében egy falkányi roma terem ott hogy megvédje a kis csávót. Ez nem kirívó eset hanem a szokásos forgatókönyv mert egész nap ott lebzselnek az állomáson.
12/12 anonim válasza:
Ahol én lakom(és nem falu nem vidék ) szabad nekik már 10(!)éves koruktól vezetni semmi baj nem történik ! Szabad negyvenen egy gyerekre ráugrani semmi baj nem lesz ! A napokban tapasztaltam ,hogy mit meg nem engedhetnek maguknak a férgek !!!!:@Remélem lesz megoldás erre mert azt is kijelentették ,hogy a Magyarok a bevándorlók!:D Egyszerüen vicc az összes ,egyesével pedig semmik ,úgy simán porba lehetne taposni őket csak utána jönnek vasvillával 50-en!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!