Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az utcáról a saját ingatlanomr...

Az utcáról a saját ingatlanomra tilos behajtanom, ha valaki jön mögöttem?

Figyelt kérdés

21 éve vezetek, de ilyet eddig még nem tapasztaltam:

Jöttem ma haza, szépen kitettem az indexet és lassítottam mint máskor hogy behajtsak a saját ingatlanomra. De azt a dudakoncertet, hadonászást, nemzetközi kézjelzésekkel történő mutogatást én még nem tapasztaltam mint most egy mögöttem jövő autóstól.

Van valami új Kresz szabály ami ezt tiltja? Vagy mit kellett volna tennem? Ha látom hogy jönnek mögöttem tovább kellett volna hajtanom a házam előtt? Majd ha nincs mögöttem senki, akár km-ekkel távolabb megfordulni és visszafelé jövet is nézni hogy van-e valaki mögöttem? És addig pingpongozni ide-oda, amíg egyszer csak teljesen kihalt nem lesz az utca és akkor végre behajthatok a telkemre?

2021. dec. 31. 16:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
80%
#20: Sőt nem is először írja ki ezt szerintem.
2022. jan. 1. 22:13
 22/23 anonim ***** válasza:
#22 Ja nem ez az első ilyen kérdése, rendszeresen írja ki a sértett egójú kérdéseit.
2022. jan. 2. 18:26
 23/23 anonim ***** válasza:
Már bocs, nem olvastam végig a válaszokat, de már mért ne lehetne? És honnan tudjátok, hogy ő írta ki a többi "sértett egójú kérdést"?
2022. jan. 4. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!