Olyan zsákutcába, ahova tilos 7,5 tonnánál nagyobb járművel behajtani, bejön a szemétszállító?
Figyelt kérdés
2021. máj. 27. 21:12
2/9 anonim válasza:
Persze hogy be, valahogy el kell vinni a szemetet
3/9 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom. De láttam már olyat, hogy az utca végére ki kellett húzni a kukákat.
2021. máj. 28. 04:09
5/9 anonim válasza:
Ha nincs kirakva, hogy kivéve célforgalom, engedéllyel, stb., akkor nem mehet be.
Hogy a tiltás ellenére bemennek-e az lutri. Az biztos, hogyha fizikailag nem tud bemenni (túl szűk az utca), akkor nem fog bemenni.
6/9 anonim válasza:
Tévedtem.
Jobban utánanézve:
A kresz 50. § (2) e) pontja alapján figyelmeztető jelzéssel (narancssárga villogó) bemehet, de csak ha nem veszélyezteti a személy- és vagyonbiztonságot.
Szóval bemehet, de ha emiatt leszakad a híd vagy beszakad az úttest, akkor a sofőr lesz a felelős érte.
7/9 anonim válasza:
Nálunk az utca végében megállnak és kiviszik a kukákat. Zsákutca és még keskeny is (nagyon).
8/9 anonim válasza:
Az a nem mindegy, hogy áthaladó rendszeres forgalom van, vagy ideiglenes.
Tábla jelöli a korlátozásokat.
9/9 anonim válasza:
Utcánk ugyan nem zsákutca, de 3,5 tonnás korlátozás van. Évtizedek óta gond nélkül üzemel a szemétszállítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!