Az utcáról a saját ingatlanomra tilos behajtanom, ha
valaki jön mögöttem?
Figyelt kérdés
21 éve vezetek, de ilyet eddig még nem tapasztaltam:
Jöttem ma haza, szépen kitettem az indexet és lassítottam mint máskor hogy behajtsak a saját ingatlanomra. De azt a dudakoncertet, hadonászást, nemzetközi kézjelzésekkel történő mutogatást én még nem tapasztaltam mint most egy mögöttem jövő autóstól.
Van valami új Kresz szabály ami ezt tiltja? Vagy mit kellett volna tennem? Ha látom hogy jönnek mögöttem tovább kellett volna hajtanom a házam előtt? Majd ha nincs mögöttem senki, akár km-ekkel távolabb megfordulni és visszafelé jövet is nézni hogy van-e valaki mögöttem? És addig pingpongozni ide-oda, amíg egyszer csak teljesen kihalt nem lesz az utca és akkor végre behajthatok a telkemre?
hirtelen lassítottál, túl lassan kanyarodtál, vagy csak sietett
2021. dec. 31. 16:33
3/23 anonim válasza:
Kifogtál egy idegbeteg fuxos csávót valszeg...
2021. dec. 31. 16:34
4/23 anonim válasza:
gondoltam válaszolok, de erre azért mégse.
2021. dec. 31. 16:35
5/23 anonim válasza:
Ez tipikus "nagy az isten állatkertje" című történet. Amúgy mindig érdemes időben kitenni az indexet, meg a mögöttünk haladónak tartania egy értelmes féktávot.
2021. dec. 31. 16:36
6/23 anonim válasza:
Szerintem egy jó kufircolás mindkettőtökön sokat segítene.
2021. dec. 31. 16:37
7/23 A kérdező kommentje:
30-as tábla van az utcánkban, amire szinte mindenki nagy ívben tojik. De még 30-cal se tudok derékszögben földútra befordulni, úgy hogy pár méterre kapu előtt meg is kellene állnom.
2021. dec. 31. 16:38
8/23 anonim válasza:
Ismét megkérdem, mit hagysz ki a történetből?
Csak azért mert indexelsz és lekanyarodsz, senki nem fog dührohamot kapni.
2021. dec. 31. 16:41
9/23 anonim válasza:
Ami kimaradt: a kérdező szintén nem 30-cal ment, a kanyarodás elött nagy fékezés, utána index, a felezövonalon túlról nagy ívben kanyadodás, esetleg többszöri nekifutásra! (Többször volt már ilyen élményem)
Ha időben indexel és lassít, meg rendesen kanyarodik, akkor senki nem fog emiatt semmit sem tenni!
2021. dec. 31. 16:45
10/23 anonim válasza:
Egyetértek a többiekkel, valami mást is bénáztál biztosan. Akár lassan mentél mint a csiga, középen, fékezgettél, nem engedted hogy megelőzzenek és hirtelen irányjelző nélkül kanyarodtál be gondolom. Aztán az ilyenek azt sem tudják miért dudálnak rájuk és ráfogják valami másra, közben meg béna faszok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!