Biciklisek, ti is rettegtek ettől?
Már kb 5 éve szinte csak bringával közlekedek Budapest szerte. Nem igazán félek ilyesmitől.
Ha egész pontos akarok lenni, akkor eszembe sem jut ilyen :)
A 23-asnak igaza van, párszor felment a youtube oldalukra, és elszörnyedtem:
nekem úgy tűnt, hogy az oda író autósak nagy része sportból felmentett frusztrált átlag proletár, aki vhogy mindig azt próbálják kihozni, hogy a gyalogos/biciklis (is) hibás.
azt a fröcsögést meg hagyjuk is, amit műveltek, akkor mikor görkoris lány szerepelt a videóban: „agyon kéne csapni”.
az ottani autósoknak egy jó pszichológus kéne, aztán nem ártana egy normális diéta/edzés + munkahely.
ja! egyébként a magyar autósok többsége kissé szereptévesztésben van: ők nem valami felsőbbrendű lények, akiknek meg kell nevelni a bicikliseket, gyalogosokat, hanem ugyanúgy közlekedők.
egyébként nem félek, nem vagyok bpi, igyekszem is szabályosan biciklizni, jogsim is van etc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!