Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Biciklisek, ti is rettegtek...

Biciklisek, ti is rettegtek ettől?

Figyelt kérdés
Hogy egyszer felkerültök a Bp-i Autósok Közössége youtube csatornára, és a teljesen szabályos közlekedéseteket fogja a sok idióta autós kommentelő szidni?
2021. okt. 9. 10:48
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Sehol se ír ilyet a KRESZ, és nem is idéztél onnan semmi hasonlót. Szóval továbbra is az az egy érved, hogy "mert te azt mondod".
2021. okt. 10. 11:41
 32/36 anonim ***** válasza:
Mert nem tök mindegy, hogy saját szavaimmal mondom-e el, vagy pedig szóról szóra bemásolva azt? Semmin nem változtat. Ha nem hiszed el saját szavaimmal, akkor nem fogod elhinni bemásolva sem. Az internet számodra is elérhető, ugyanúgy rá tudsz keresni, mint én. Volt itt más, amire rákerestem csak a te kedvedért, hogy szóról szóra bemásoljam, mégsem fogadtad azt el, helyette elővettél egy teljesen más problémát, teljesen más gondolatmenettel. Sőt, rögtön két új dolgot is kitaláltál. Én szívesen visszajárok ide és 1-1 perceket ráfordítani ezekre a válaszokra, hogy leírjam mekkora balfék vagy, de ennél több időt nem pazarlok rád, mert nyilvánvalóan kár. Megpróbáltam, nem működik.
2021. okt. 10. 13:54
 33/36 Alex Fly ***** válasza:
@32: valóban nem mondegy, hogy csak mondasz valamit a saját szavaiddal vagy alá is tudod támasztani azt a hatályos jogszabállyal. Ez itóbbi nélkül írhatod amilyen szavakkal akarod, az skkor is csak egy általad kitalált süketelés marad.
2021. okt. 10. 14:01
 34/36 Hintalow ***** válasza:

Már kb 5 éve szinte csak bringával közlekedek Budapest szerte. Nem igazán félek ilyesmitől.

Ha egész pontos akarok lenni, akkor eszembe sem jut ilyen :)

2021. okt. 12. 14:15
 35/36 anonim ***** válasza:

A 23-asnak igaza van, párszor felment a youtube oldalukra, és elszörnyedtem:

nekem úgy tűnt, hogy az oda író autósak nagy része sportból felmentett frusztrált átlag proletár, aki vhogy mindig azt próbálják kihozni, hogy a gyalogos/biciklis (is) hibás.

azt a fröcsögést meg hagyjuk is, amit műveltek, akkor mikor görkoris lány szerepelt a videóban: „agyon kéne csapni”.

az ottani autósoknak egy jó pszichológus kéne, aztán nem ártana egy normális diéta/edzés + munkahely.

ja! egyébként a magyar autósok többsége kissé szereptévesztésben van: ők nem valami felsőbbrendű lények, akiknek meg kell nevelni a bicikliseket, gyalogosokat, hanem ugyanúgy közlekedők.

egyébként nem félek, nem vagyok bpi, igyekszem is szabályosan biciklizni, jogsim is van etc.

2021. okt. 25. 13:44
 36/36 anonim ***** válasza:
Nem, egyrészt, mert nem Budapesten élek, más részt meg nem érdekel. Én szabályosan közlekedem, akinek ez nem tetszik, nyaljon sót!
2021. nov. 15. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!