Közös bicikli- és gyalogjárón balról miért süvít el mellettem 5 centire a biciklis, amikor maximálisan a fal mellett megyek? És miért kell a bicikliseknek egymás mellett menni?
Figyelt kérdés
46-os főút mellett, Törökszentmiklós, MűvHáz oldala. De írhatnám Bélatelep-Fonyód közötti közös bicikli- és gyalogjárót is. Vagy akármi mást. Sétálok az esti csöndben, aztán hátulról hirtelen elmegy mellettem szorosan, de totál hang nélkül, mert ők aztán ráadásul mindenképp egymás mellett mennek.2020. júl. 5. 16:58
1/6 anonim válasza:
Nem szabadna egymás mellett menniük, de gondolom közben beszélgetnek. Nagyon rossz érzés, amikor ketten megyünk biciklivel egymás mögött és nem szólhatunk egymáshoz.
Persze ha már szabályt szegnek, lehetnének a normálisnál előzékenyebbek cserébe és amíg kikerülnek, besorolhatnának egymás mögé.
2/6 anonim válasza:
Ez inkább a közlekedésszervezők hibája: nagyon kevés olyan helyet ismerek, ahol valóban indokolt a közös gyalog- és kerékpárút kijelölése.
3/6 A kérdező kommentje:
Kettesnek köszönöm! Egyest lepontoztam, mert okés, hogy diplomatikus próbál lenni, de mégis úgy hozza ki a kérdés értelmét, hogy: "akkor is egymás mellett megyünk". Beszélgetni lehet egymás mögött is!
2020. júl. 6. 07:52
4/6 A kérdező kommentje:
Aki beszélgetni akar, menjen a kocsmába a haverjával!
2020. júl. 6. 08:05
5/6 anonim válasza:
1-es vagyok. Nem érdekes, nem izgat a pontrendszer :) de szerintem félreértettél. Diplomatikus a válaszom, de végül a bicikliseket marasztalom el benne. Egyébként pedig annyi volt az egyik kérdés, hogy miért mennek egymás mellett? Szerintem azért, amit írtam.
6/6 A kérdező kommentje:
Na most tessék! Balcsinál vagyok és tegnap este bicikliztem a közös bicikli- és gyalogjárón és szembe jött velem két bicós és leszorítottak, le kellett mennem a murvára. A sok köcsög pesti turista (mert vidéki és pesti turista között nem különbség van ám!)
2020. júl. 9. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!