Buszsofőr vagy kamionos? Hol érdemes kezdeni?
Megcsináltam minden jogsit, egyetemről kivágtak úgyhogy választani kell.
Busz mellett: itthon aludhatok, nem kell falu széli földes útra jobbra nyergessel tolatni, nincs eltévedés. Nem kell spanizni, kevés az esély, hogy tacho miatt bírság legyen
Busz ellenérv: pénzezni kell, hallgatni azt, hogy hogyan kell vezetni, pisit, kakit, rókát pucolni. A rakomány instabil éa ha elesik kampo a jogsinak.
Kamion mellett : szép helyekre lehet eljutni, önállóságot lehet tanulni, jó fizetés.
Kamion ellenérv: szét bírságolják az agyam ha pici baki van a tachoba, nem mindegy hogyan kell lekötni a cuccot, ritkán lehet fürdeni, alig vagyok otthon, keresni kell az olcsó benzinkutakat számolni, tippeni, hogy kibírja e a kútig a kamion.
Ennyi jött le. Gki-t buszból most csinálom, másik megvan.
Kezdő vagyok, eddig alig vezettem, buszos oktató szerint a városban a szűk helyek kiemelkedően mentek, ugyan ez volt E-vel. Viszont a hosszú út az nem valami jó, kicsit kacsáztam állítólag és előzésnél hírtelen váltottam sávot,hibapont volt... talán 3000 km amit eddig országúton vezettem 20 ezer az városban történt, igen 5 év alatt 23 ezer km-t mentem, futár voltam 1 hétig , de 5 helyett 7 fele végeztem és kitettek mert lassú voltam. :( pizzafutár melónál meg kihült a kaja 5 alkalommal és kalap kabát volt.. minden gyalogost átengedtem meg betartottam a szabályokat..
29: az oké, de kezdőként (meg valószínűleg tapasztaltként sem) nem fog olyan helyre járni ahova kell. Angliába is csak jövőre kell ha jól tudom.
30-as te meg nagyon el vagy tévedve. Nyugati országban, helyi cégnél, magyar közvetítő nélkül, ha rendelkezel tapasztalattal és ha az adott ország nyelvét minimum társalgási szinten tudod használni szóban és írásban. Akkor igen. Szóval magyarként nem ez az általános, nem kell terjeszteni a hülyeséget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!