Úgy tudom nagyon drága a C mag a D kategória. Honnan van akkor ennyi kamionos meg buszsofőr? Fizette nekik valaki a tanfolyamot?
az idősebbeknél, igaz nem kell olyan idősekre gondolni, a mostani 40-esek. ott pl. a honvédségnél le tudták tenni. Apám letette ott a B-C-t, elment utána a TSZ-be, ott fizették neki az E-t, buszra meg valami brutális kedvezménnyel tudott elmenni, így az is alig került neki valamibe.
A fiatalok meg vagy összegyüjtik valahonnan, vagy örökölnek pl, mert az is lehet, vagy pedig azt mondják a gyereknek a szülei hogy fiam fizetjük neked az egyetemet, erre a gyerek azt mondja hogy nem szeretné, és inkább elmegy sofőrnek.
én is sofőr szeretnék lenni, már úgymond a pénz is megvan rá(egyetemre nem megyek), csakhát felemelik a korhatárt, pedig már jövő nyáron meglehetne a C+E. de köszönjük EU
Volánnál le lehetett tenni régen 2 éves szerződéssel ingyen.
Már nincs ilyen. Szerintem ezért is van kevés fiatal sofőr. Mindegyik minimum 30 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!