Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért nem tudnak a nők kereket...

Miért nem tudnak a nők kereket cserélni?

Figyelt kérdés

Mert ez nem túl bonyolult...

nincs akkora fizikai erejük, hogy megcsinálják?

nyilván van kivétel, nem azokról beszélek

2019. aug. 13. 00:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
32%
10: ezt mondom. az ember nincs rakenyszeritve a kerekcserere, vagy a holancra, akkor minek xarakodjon vele. plusz egy no, aki gyengebb. amugy a kerdest se ertem, szerintem tok egyertelmu, nem tudom a kerdezo hany eves... meg pl ha ennyire fontos lenne, miert nem gyakoroltatjak kresz tanfolyamon mindet...
2019. aug. 13. 07:29
 12/23 anonim válasza:
32%
Feleségem ki tudná cserélni. Főleg, ha van mobilnet, mert megnézne egy youtube videót, hogyan kell. És ezt teljesen komolyan mondom, egy csomó dolgot megcsinált már, ha talál róla információt.
2019. aug. 13. 07:36
 13/23 anonim ***** válasza:
31%
persze, mi is a youtube-rol nezunk meg egy csomo mindent. hibakod olvasas, vagy nemreg fenyeztem is, holott sose csinaltam... lehet, hogy vki kitudna cserelni, viszont megse tudja, mert ha ugy ra van huzva, vagy rohadva azt az ut mellett defektet kapva nem biztos, hogy sikerul.
2019. aug. 13. 08:32
 14/23 anonim ***** válasza:
31%
Most komolyan, ki az a h.lye nő, aki elindul úgy, hogy ő rakta fel a kereket? 100%, hogy nem tudja úgy meghúzni, hogy az ott is maradjon
2019. aug. 13. 16:46
 15/23 anonim ***** válasza:
24%
Miért ne tudná? Csak én vizsgáztam 2008körül, amikor rutinvizsga feladat volt a kerékcsere menete?
2019. aug. 14. 00:26
 16/23 anonim ***** válasza:
31%
Amúgy meg áttételről hallottatok már? :'D
2019. aug. 14. 00:27
 17/23 anonim ***** válasza:
79%

áttételről?

hallottunk, de én nem tudom mire gondolsz?

talán az erőkarra?

A gyári kerékkulcs a kocsimban 30 centis, vagyis nagyon rövid.

Nem is ez volt a legnagyobb probléma, hogy nincs rendes erőkar, hanem az, hogy ezzel a kis szarral is megforgattam a kereket (megemelés előtt).

Be kellett ültetnem az utasom, hogy taposson bele a fékbe és így már le tudtam tekerni az anyákat. Elég kérges a tenyerem, de így is jól megnyúzta a bőrt rajta.

(a 100 kilómmal ugrálhattam a kerékkulcson, meg se moccant)

Egy jó szerszámmal se tudtam volna leszedni a kereket egyedül, hacsak nem tudtam volna valamivel kipeckelni a fékpedált.

Na ezt még egy 70 kg alatti férfi se szedte volna le, nemhogy egy fizikailag és műszakilag rosszabb adottságú nő.

Ja és még annyi nehezítés volt, hogy az emelési pontnál behorpadt (elrohadt) a kocsi, miközben emeltem.

Másik pontot kellett keresnem.

Nem haragudtam volna még a bátyámra se, ha egyedül nem tudta volna kicserélni...

2019. aug. 14. 00:49
 18/23 anonim ***** válasza:
91%

"Miért ne tudná? Csak én vizsgáztam 2008körül, amikor rutinvizsga feladat volt a kerékcsere menete?"

2007 októberben vettem át a jogsit, szót se említettünk kerékcseréről rutinon, nem hogy csináltuk volna... kb mint a dombról indulást is kb ketszer csinaltuk, autopalyat nem is lattam oktatas alatt...

2019. aug. 14. 01:00
 19/23 anonim ***** válasza:
17%

Igen az erőkarra gondoltam. Alapból akkor már meglazítjuk az anyákat, mielőtt aláemelünk. Ezzel kiaknázva hogy forogjon..

#18 nálunk pedig el kellett mondani is a menetét vizsgán..

2019. aug. 14. 23:34
 20/23 anonim ***** válasza:
74%
2010-ben vizsgaztam, annyit kellett vizsgan megmutanom, hogy hogy kell felemeni a kocsit.
2019. aug. 14. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!