Női sofőrök! Ti tudtok/szoktatok kereket cserélni?
Otthon lehet kicsit gyakorolni ezt a hölgyeknek, nem
kell megvárni amig valóban defekt lesz! Nyugodt körülmények között minek hol a helye mi a sorrend kerék le és felrakásakor! Ha netán ugy alakul nem kell toporogni a kocsi mellett, hogy valaki csak jön arra és megáll segiteni, hanem öneröböl meg lehet oldani.
Péter, nem kell ezt gyakorolni! Tudom, hogy hol van a pótkerék, emelő, stb. A csavarlazítást meg nem is lehet gyakorolni igazán, ha az nehezen indul, akkor az egy nőnek szenvedés mindenképpen.
Láttam, hogy a pasim hogy csinálja, az épp elég volt.
Ha csak az ero hianyzik a csavar/anya meglazitasahoz/meghuzasahoz, akkor erdemes beszerezni egy elektromos kerekkulcsot: [link]
ezzel gyakorlatilag egy 8 eves gyerek is ki tudja cserelni a kereket. Meg a sorrenddel sem kell vacakolni, mert emeles elott nincs szukseg a csavarok meglazitasara es meghuzast is meg lehet csinalni felemelt kereknel. Kb annyira bonyolult hasznalni mint egy turmixgepet: be kell dugni a szivargyujtoba, ra kell rakni a csvarhoz valo dugokulcsot es a lazitas vagy a meghuzas gombot nyomni...
En itt vettem: [link]
de az a tipus amit en vettem, akkor amikor meg kaphato volt, olcsobb volt. Korul kell nezni a neten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!