Személyautón mennyire nehéz kereket cserélni?
Ha csinos vagy, és forgalmas úton kapsz defektet semennyire, mert az első 5 percben megállnak ketten, hogy segithetnek -e.
Ha nam vagy annyira csinos, akkor sajnos neked kell megállitanod valakit, hogy segitsen kicserélni a kereket.
Ha viszont fiú vagy , és nem tudsz kereket cserélni, akkor sürgősen tanulj meg, mert mi lesz, ha megállsz valakinek segiteni, és nem tudod megcsinálni?
Nincs benne semmi ördöngösség, csak kézifék, emelés, csavarok ki, kerék le, pótkerék fel, csavarok vissza, jó erősen meghúzni, emelő le, ennyi.
Ez a legegyszerűbb módszer, mert én nő létemre, bármilyen erősnek érzem is magam, egyedül még egyetlen csavart sem tudtam felengedni.
Többek között ezért teremtette az isten a férfit mellénk.
Igen épp azért mert akkor nem pörög el a kerék azért engedjük ki leeresztett kerékkel a csavarokat.
De az még nem jutott az eszébe a t hölgynek, hogy lábbal próbálja kiereszteni a csavart, vagy egyáltalán jó fele csavarta?! Óramutatóval ellentétesen lazítunk, mint a csavarok 95%-át! Meghúzni egymással szemben kell a csavarokat, hogy egyenletesen feküdjön fel, és egyforma nyomatékkal,(mint a hengerfej felrakásnál) különben a kerék üthet és lerepül menet közben vagy szimplán lelazul a keréktőcsavar, ez nagyon fontos és szintén kimaradt. Nekem szervízes múlttal kb 5 perc volt a csere megállástól indulásig, ne legyen belőle több, útálom a defektet meg a fújt kerekeket is.
Rögzíted az autót.
Csavarokat meglazítod.
Megemeled a kocsit.
Csavarok le, kerék le, pótkerék fel.
Csavarokat átlósan meghúzod.
Leengeded, fixrehúzod a csavarokat átlósan.
Ennyi az egész, nekem még nincs meg a jogsim de már pár evvel ezelőtt cseréltem kereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!