Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Nem adnék jogosítványt annak...

Nem adnék jogosítványt annak aki nem tud kereket cserélni?

Figyelt kérdés

Kietlen prérin ahol nincs térerő, defektnél egy női vezető és néhány férfi is éhenhal,ha nem jön valaki arra, aki tud kereket cserélni.

Ezt mindenképpen vizsgafeladatként kezelném.

2012. febr. 10. 09:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudok kereket cserélni, de nem is járok kietlen prérin, ahol nincs térerő.
2012. febr. 10. 09:42
 2/16 anonim ***** válasza:
31%
Most már ezt is tudjuk. Megjegyzem, az ötlet jó lenne a forgalmi dugók megszüntetésére.
2012. febr. 10. 09:42
 3/16 anonim ***** válasza:
48%

mai világban anyi balga rendelkezik jogsival,hogy azt sem tudják hol a viztartály a hutő stb....szörnyű azt sem tudják milyen tábla mit jellent...

föleg most majd hogy eltörölték a muszaki részeket vizsgán .!

semi ilyet nem oktatnak vizsgáztatnak, kerék csere,vagy szelőző berendezés el magyarázása.

beléd tolatnak zsákutcábol kitolatva és mit mond, te vagy a hibás mit keresel itt nem látod tolatok:) ezt tesomnak mondták 2 éve!és erre a sok ész kihivta a rendőrt aki anyit kérdezet tesomtol uram ha jol látom és értem ezért vagyok itt, olyan mérges lett a rendőr mondta amásiknak ha törvény adná elvené a jogsiját .

irányjellzőt 10ből---8an nem használnak meg felelően , jobbrol elöznek ,és stb....

2012. febr. 10. 09:43
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
Aki nem tud kereket cserélni ne menjen kietlen prérire, ahol nincs térerő. Vagy vállalja be hogy éhenhal ha defektet kap. Egyébként nem hinném hogy vizsgafeladatként kéne kezelni, szükséghelyzetben nagyon találékonyak az emberek, simán rájön még egy szőke nő is. Plusz Mo-n bárhol el lehet jutni lakott területre maximum egy nap gyaloglással, ha nem teljesen szenilis a delikvens emlékszik merről jött, elindul visszafele és általában maximum 2-3óra múlva talál egy települést.
2012. febr. 10. 09:49
 5/16 anonim ***** válasza:
72%
Az autónak nem kötelező tartozéka a pótkerék...
2012. febr. 10. 10:13
 6/16 anonim ***** válasza:
24%
kresz ugy mondja vizsgán is kérdezik...csomagtartó felszereltsége...potkerék szerszámok elakadás jellző 3 szög fényjellző lámpák potkerék .rá lökheted folyadékok motorba pokroc melény világito stb ezzek plusz dolgok lássa nem vagy hulye.
2012. febr. 10. 10:19
 7/16 anonim ***** válasza:
37%

Az esetek nagy részében a saját kerékkulccsal le sem szerelhető az a kerék, amit ki tudja mikor egy szerelőműhelyben légkulccsal felszereltek.

Nem vagyok járatlan a szerelésben, de pár hete egy reggelre leeresztett az egyik kerekem, a csomagtartóban hurcolt jófajta keresztkulccsal (nem a gyári, jóval gyengébb pipakulccsal) nem sikerült leszerelni, kellett mellé egy méteres cső is.

Ilyesmit meg ritkán hurcol magával az ember. Tehát ha egy kietlen helyen, térerő nélkül történik ez velem, szégyenszemre ott haltam volna éhen. :))

2012. febr. 10. 10:33
 8/16 anonim ***** válasza:
22%

most ha valaki nem tud kereket cserélni az ne vezessen? ugyan már...

amikor tavaly nyáron vizsgáztam, ott is lehetett volna a kerékcsere folyamata, elmondani meg megtanulni mindenki megtudja, de megcsinálni?

igaz már az elött is meg tudtam csinálni, meg nem csak a kereket, hanem a megfelelő szerszámokkal motort cserélek, de ezt hagyjuk.

pl: átlag autó, tegyük fel egy opel, benne az 50kg-os nőnemű egyed, defektetkap, térerő nincs, ha jobban meghuzták a kereket, főleg ha légkulcssal akkor bukta, mert azt még egy erősebb ember is csak ugrálással, eselet erőkar meghosszabítással tudja megcsináli, autó alá talán eltalálja hol van megerősítve az alváz, hova tegye az emelőt, felemeli mert az nem nehéz, nehagyisten a defektes kereket leveszi, felteszi a jót, az biztonságosan nehéz neki meghúzni, utána meg már veszélyesen vezet ha nincs meghuzva rendesen...

2012. febr. 10. 12:52
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
A szükség nagy úr, ha nincs segítség, az ember próbálkozik. Nő vagyok, és ha van aki megoldja helyettem, akkor hagyom, mert nem szeretem ha mondjuk egy egész utca nézi a küzdelmemet és röhög a szőke nőn... Ellenben cseréltem már kereket a párom háza előtt, mert épp aludt és nem akartam felkelteni, az akkumulátor-szerelés, hólánc felrakása nem okoz gondot. Úgyhogy azért éhen csak nem halnék.
2012. febr. 10. 13:24
 10/16 anonim ***** válasza:
72%

Én tudok kereket cserélni, van is pótkerék a kocsiban , csak épp emelő és kerékkulcs nincs :)

Nagyon sok új autóban a súlycsökkentés végett, már csak defektjavító készlet tartozik az alapfelszereltséghez (a pótkerék feláras ). Aki ilyet vesz annak vegyék el a jogsiját?

Ennek kb semmi köze a vezetéshez, és az alap szituáció is eléggé irreális, nálunk majdnem 100% feledettség van és átlagosan 3,5km-enként van lakott település, tehát lehet 1-2km után lesz térerő... Aki meg gondolkodni nem tud... így járt :)

2012. febr. 10. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!