Ha elutunk egy embert az uton es nincs semmi baja es mellette visszautasitsa a korhazba vitelt, akkor elvehetik a jogositvanyt?
Igen. Utólag visszaélhet vele. Sőtt volt már olyan eset, hogy pár órával később meghalt. Külsérelmi nyom nem látszott az illetőn.
Ilyenkor javallott bejelenteni bármi is volt, a rendőrségen. Főként azt, hogy megtagadta az elsősegélyt, illetve a kórházba szállítást. Ha nem tudod ki az személyleírást adni róla.
Egyszer apa elütött egy nőt, de éppen csak nekiment. Mondta, hogy beviszi a kórházba, vagy hogy hívjanak rendőrséget, a csaj mindent visszautasított, de apa odaadta a számát és nevét, hogy ha bármi van, hívja.
Egyébként ők fenyegetőznek, vagyis ő? Lehet jobban járnál, ha bemennél a rendőrségre vallomást vagy mit tenni, hogy ez történt, most fenyeget. Jobb ha tőled tudják szerintem, mintha te leszel a gyanúsított valamiben. Egyébként ha jól értem, te mentél dolgodra, ő pedig kiszaladt eléd. Ha betartottad a sebességkorlátozást, szerintem nem lehet bajod, őt cseszhetik le, mivel nem átkelőn átszaladt az úton.
Tulajdonkepen en mentem egy kis mellek utcan az egyik faluba azaz vagy 40 km\hval es hirtelen a sotetbol kiugrott elem es vizes volt az ut
es hiaba leptem ra a fekre nem allt meg idoben a kocsi es a labanak mentem es o elesett. A labanak van kis baja megdagadt a terde ma voltam nala lattogatoba de most se engedte hogy surgosegire vigyem. Mellesleg szerintem reszeg volt mert az egyik kocsmabol szaladt ki. Es jon a fenyegetozessel hogy a testverei ezert megvernek. Holnap az lesz az elso dolgom hogy felmegyek a helyi rendororsre es bejelentem a tortenteket .
második vagyok:
most olvasom, illetve írtad. hogy fájlalta a térdét. Ez akármit csinálsz személyi sérülés ami nyolc napon belül gyógyúlhat.
A véleményem mégjobban kiemelve: JELENTSD BE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!