Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha elutunk egy embert az uton...

Xaba89 kérdése:

Ha elutunk egy embert az uton es nincs semmi baja es mellette visszautasitsa a korhazba vitelt, akkor elvehetik a jogositvanyt?

Figyelt kérdés
Mellesleg az esett nem atjaron tortent.

2011. dec. 11. 14:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Agyrázkódást simán kaphatott az esettől...
2011. dec. 11. 14:51
 2/12 anonim ***** válasza:

Igen. Utólag visszaélhet vele. Sőtt volt már olyan eset, hogy pár órával később meghalt. Külsérelmi nyom nem látszott az illetőn.

Ilyenkor javallott bejelenteni bármi is volt, a rendőrségen. Főként azt, hogy megtagadta az elsősegélyt, illetve a kórházba szállítást. Ha nem tudod ki az személyleírást adni róla.

2011. dec. 11. 14:52
 3/12 A kérdező kommentje:
De semmi baja nincs es az uton szaladt at anelkul hogy szet nezett volna. Hiaba tapostam ra a gazra nekimentem. Annyi gondja van h a terdet fajlalja. En be akartam vinni es visszautasitotta es tanum is van ra.Ebbe az esettbe is szivhatok?
2011. dec. 11. 15:07
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem a gazra hanem fekre... bocs csak kicsit ideges vagyok mert elkezdtek fenyegetozni...
2011. dec. 11. 15:10
 5/12 anonim válasza:

Egyszer apa elütött egy nőt, de éppen csak nekiment. Mondta, hogy beviszi a kórházba, vagy hogy hívjanak rendőrséget, a csaj mindent visszautasított, de apa odaadta a számát és nevét, hogy ha bármi van, hívja.

Egyébként ők fenyegetőznek, vagyis ő? Lehet jobban járnál, ha bemennél a rendőrségre vallomást vagy mit tenni, hogy ez történt, most fenyeget. Jobb ha tőled tudják szerintem, mintha te leszel a gyanúsított valamiben. Egyébként ha jól értem, te mentél dolgodra, ő pedig kiszaladt eléd. Ha betartottad a sebességkorlátozást, szerintem nem lehet bajod, őt cseszhetik le, mivel nem átkelőn átszaladt az úton.

2011. dec. 11. 15:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrt és mentőt kell hívnod, hiába tiltakozik. Belső sérülései is lehetnek. Ettől még nem veszik el a jogosítványodat. Ha megszökne a rendőr/mentő elől, ráfizethet. Lehet, hogy azért fenyegetőzik, mert pénzt akar tőled. Válasszad a hvatalos utat!
2011. dec. 11. 15:48
 7/12 A kérdező kommentje:

Tulajdonkepen en mentem egy kis mellek utcan az egyik faluba azaz vagy 40 km\hval es hirtelen a sotetbol kiugrott elem es vizes volt az ut

es hiaba leptem ra a fekre nem allt meg idoben a kocsi es a labanak mentem es o elesett. A labanak van kis baja megdagadt a terde ma voltam nala lattogatoba de most se engedte hogy surgosegire vigyem. Mellesleg szerintem reszeg volt mert az egyik kocsmabol szaladt ki. Es jon a fenyegetozessel hogy a testverei ezert megvernek. Holnap az lesz az elso dolgom hogy felmegyek a helyi rendororsre es bejelentem a tortenteket .

2011. dec. 11. 15:54
 8/12 anonim ***** válasza:
az a baj ha valami okos ember felhomályosítja, simán beperelhet és kártérítést követelhet és akkor ő nem fogja elismerni, hogy vissza utasította a kórházba szállítást, sőt akár elég csúnya dolgokkal is megvádol6nak
2011. dec. 11. 16:36
 9/12 anonim ***** válasza:

második vagyok:

most olvasom, illetve írtad. hogy fájlalta a térdét. Ez akármit csinálsz személyi sérülés ami nyolc napon belül gyógyúlhat.

A véleményem mégjobban kiemelve: JELENTSD BE!

2011. dec. 13. 11:22
 10/12 anonim ***** válasza:
az 1. válaszoló vagyok,én hívatnék rendőrt és mentőt is,a rendőrrel jegyzőkönyvet vetetnék fel,amit aláíratnék a sérülttel is, a mentővel pedig megvizsgáltatnám az elütött személyt és látleletet vetetnék róla,és mindenkivel aláíratnám a rendőrrel és a sértettel felvett jegyzőkönyvet.Utólag így nem fognak tudni betámadni,mert mindenkinek időben tudomására jutott az ügy.
2011. dec. 13. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!