Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért nem tudnak a nők kereket...

Miért nem tudnak a nők kereket cserélni?

Figyelt kérdés

Mert ez nem túl bonyolult...

nincs akkora fizikai erejük, hogy megcsinálják?

nyilván van kivétel, nem azokról beszélek

2019. aug. 13. 00:37
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
93%

Mert tudják, hogy mi, egyszerű férfiak lovagiasan megcsináljuk helyettük.

duh..

2019. aug. 13. 00:51
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugtatlak, a mai világban szerintem a férfiak között is van bőven akik nem tudnának, na meg más kérdés, hogy már rég nem az a világ van, hogy patkószeg és ilyesmi heverjen az utakon, személy szerint is bő 20 éve, hogy utoljára defektes autót láttam az út szélén.
2019. aug. 13. 02:23
 3/23 anonim ***** válasza:
92%

Fizikailag nehéz.

Nem mutatta meg nekik senki

Így nem tudják biztosra a dolgokat, attól félnek, hogy rosszul csinálják ami veszélyes lehet.

Mert ehiszik, hogy nem tudják kicserélni, neki se állnak.

2019. aug. 13. 02:39
 4/23 anonim ***** válasza:
81%
Én srác vagyok, de nagyon szivatós nekem is a kerék csere, múltkor a zsír új kroki emelő eresztett le, még mázli, hogy a rossz kereket alá tettem. Úgy voltan vele, hogy kicserélem, mert jó móka, de út mellett ha fizetnének sem, inkább megyek pár km-t lassan, és egye fene a kereket, én mem fogok autó körül csángálni ha mellettem telwfonozó, figyelmetlen csókák mennem.
2019. aug. 13. 02:51
 5/23 anonim ***** válasza:
92%

Megnyugtatlak, férfiaknak sem menne soknak...

Múlt héten pont a házunk előtt küzdött vele egy 40-es, izmos pasas. Úgy meg voltak tépve a kerékcsavarok a defektes kereken, hogy a kocsiban lévő L-alakú kulcsot eltörte. A közeli szervizből kért kölcsön keresztkulcsot, hosszabbító csövet, azzal tudta nagy nehezen lelazítani a csavarokat. Ez sajnos egy átlagos nőnek fizikai erő híján nem ment volna, főleg, ha ilyen légkulccsal megtépett kerekekről van szó. Szóval ez nem a bonyolultságon múlik, remélem ez neked sem túl bonyolult, hogy megértsd. :-)

2019. aug. 13. 05:05
 6/23 anonim ***** válasza:
84%

A mostani autómban már nincs is pótkerék, csak javítókészlet.

Az előzőn egyszer akartam kereket cserélni, úgy rá volt szorítva az összes csavar, hogy megmozdítani nem tudtam őket...

Izzócsere hasonló: az izzót lecserélni nem nagy dolog,de a fél autót le kell bontani hozzá, hogy hozzáférjek...

2019. aug. 13. 06:23
 7/23 anonim ***** válasza:
27%
Kicserélni kitudnám, de azzal a kerékkel biztos nem indulnék el, amit én húztam meg...
2019. aug. 13. 06:40
 8/23 anonim ***** válasza:
64%
Mert általában apuka, fiútesó vagy épp a pasijuk megcsinálja helyettük.
2019. aug. 13. 07:00
 9/23 anonim ***** válasza:
90%

En pl ferfi vagyok es

ad1 sose kaptam defektet, pedig 12 eve vezetek

ad2 a teli-nyari gumicseret megcsinaljak mar szinte apropenzert, miert szenvedjek vele

ad3 egy rakas autoban nincs is mar potkerek csak egy gyors javitokeszlet, amit garantalom hogy a soforok 90%-a nem tud hasznalni, mint ahogy pl holancot se tett meg fel

2019. aug. 13. 07:20
 10/23 anonim ***** válasza:
69%

9: teli találat,a hólánc telente évek óta bontatlanul van a kocsiban...

A másik, hogy fizetek assistance szolgáltatást, az pont ilyen esetekre van.

2019. aug. 13. 07:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!