Miért nem tudnak a nők kereket cserélni?
Mert ez nem túl bonyolult...
nincs akkora fizikai erejük, hogy megcsinálják?
nyilván van kivétel, nem azokról beszélek
Mert tudják, hogy mi, egyszerű férfiak lovagiasan megcsináljuk helyettük.
duh..
Fizikailag nehéz.
Nem mutatta meg nekik senki
Így nem tudják biztosra a dolgokat, attól félnek, hogy rosszul csinálják ami veszélyes lehet.
Mert ehiszik, hogy nem tudják kicserélni, neki se állnak.
Megnyugtatlak, férfiaknak sem menne soknak...
Múlt héten pont a házunk előtt küzdött vele egy 40-es, izmos pasas. Úgy meg voltak tépve a kerékcsavarok a defektes kereken, hogy a kocsiban lévő L-alakú kulcsot eltörte. A közeli szervizből kért kölcsön keresztkulcsot, hosszabbító csövet, azzal tudta nagy nehezen lelazítani a csavarokat. Ez sajnos egy átlagos nőnek fizikai erő híján nem ment volna, főleg, ha ilyen légkulccsal megtépett kerekekről van szó. Szóval ez nem a bonyolultságon múlik, remélem ez neked sem túl bonyolult, hogy megértsd. :-)
A mostani autómban már nincs is pótkerék, csak javítókészlet.
Az előzőn egyszer akartam kereket cserélni, úgy rá volt szorítva az összes csavar, hogy megmozdítani nem tudtam őket...
Izzócsere hasonló: az izzót lecserélni nem nagy dolog,de a fél autót le kell bontani hozzá, hogy hozzáférjek...
En pl ferfi vagyok es
ad1 sose kaptam defektet, pedig 12 eve vezetek
ad2 a teli-nyari gumicseret megcsinaljak mar szinte apropenzert, miert szenvedjek vele
ad3 egy rakas autoban nincs is mar potkerek csak egy gyors javitokeszlet, amit garantalom hogy a soforok 90%-a nem tud hasznalni, mint ahogy pl holancot se tett meg fel
9: teli találat,a hólánc telente évek óta bontatlanul van a kocsiban...
A másik, hogy fizetek assistance szolgáltatást, az pont ilyen esetekre van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!