Nehéz robogóban hátsó kereket cserélni?
Figyelt kérdés
Adott egy Yamaha Beluga 125 cc nagytestű robogó. Pár napja defektet kapott a hátsó kereke, és érdekelne hogy nehéz lenne e kicserélni? Sajnos még nem csináltam ilyet, és nem tudom mennyire lehet bonyolult. Kaptam már olyan tanácsot is hogy nyugodtan fogjak neki, csak mielott leveszek egy alkatrészt fényképezzem le. Nos?2015. szept. 10. 10:22
1/1 master22 válasza:
Kipufogót leveszed, utánna a kerék anyáját le lazitod, Behúzod a hátsó féket és egy krowa-val le lazitod.
Ha nagyon meg van húzva akkor csak légkulcsal fog lejönni.
Ha tárcsafékes akkor elötte leszeded a fék munkahenger csavarjait. Nem nehéz azt szét szedni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!