Honnan tudom meg hogy a másik balesetet szenvedett autónak a ki biztosítóját?
Tengap történt baleseben mind a ketten hibásnak nevezhetőek vagyunk, de végül is ő jött nekem nagyon nagy sebbeséggel frontálisan...
Nos én jeleztem a saját biztosítóm felé hogy mi történt, de ők egyszerűen le tojtak... Volt rendőri intézkedés is, de nem mondott semmit sem az ég adta világon hogy most mi lesz! Ez volt az első balesetem, és nem tudom mit tehetnék!
Az autóm totálkár lett, és most akkor le is kellene mondanom a biztosítást, vagy micsoda?
Én álló helyzetben voltam szinte, balra kívántam kanyarodni, meggyőződtem és is s utasom is hogy nem jönn semmi... És nagy sebbességel ott termett! A motor az autóban kettérepedt! Ha 50-el jönn nem lett volna ekkora baj...
Na mindegy de mi a teendő, és meddig fog tartani? Addig míg a biztosító nem látta a kocsit hozzányúlhatok szétszedhetem, vagy addig ne?
Semmi papírt nem kaptam....
Nagyon szépen köszönöm...
Tudod mit! Akkora nagy (öncenzúra) vagy, hogy már bánom, hogy egy pillanatnyi figyelmet fordítottam rád. Pedig sok értelmes választ írtam neked, s mások is.
Sajnálom, hogy mindez hiábavaló volt.
Azt csinálsz, amit akarsz. De ha rendőröknek nem fog ez tetszeni, ne írj ki róla kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!