Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Honnan tudom meg hogy a másik...

Honnan tudom meg hogy a másik balesetet szenvedett autónak a ki biztosítóját?

Figyelt kérdés

Tengap történt baleseben mind a ketten hibásnak nevezhetőek vagyunk, de végül is ő jött nekem nagyon nagy sebbeséggel frontálisan...

Nos én jeleztem a saját biztosítóm felé hogy mi történt, de ők egyszerűen le tojtak... Volt rendőri intézkedés is, de nem mondott semmit sem az ég adta világon hogy most mi lesz! Ez volt az első balesetem, és nem tudom mit tehetnék!

Az autóm totálkár lett, és most akkor le is kellene mondanom a biztosítást, vagy micsoda?

Én álló helyzetben voltam szinte, balra kívántam kanyarodni, meggyőződtem és is s utasom is hogy nem jönn semmi... És nagy sebbességel ott termett! A motor az autóban kettérepedt! Ha 50-el jönn nem lett volna ekkora baj...

Na mindegy de mi a teendő, és meddig fog tartani? Addig míg a biztosító nem látta a kocsit hozzányúlhatok szétszedhetem, vagy addig ne?

Semmi papírt nem kaptam....

Nagyon szépen köszönöm...

2015. jan. 9. 11:11
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 A kérdező kommentje:

Most volt a biztosítótól a kárszakértő totálkárra itélte, és majd a rendőrségtől kapni kell egy papírt meg egy javítási árajánlatot kell kérnem, és elküldeni nekik... Addig gondolom nem is nyúlhatok az autóhoz igaz?

Köszönöm...

2015. jan. 15. 10:47
 52/61 anonim ***** válasza:

Te tényleg nagyon értetlen egy ember lehetsz.

Megmondtuk mind, hogy a legjobb eséllyel neked nem fog fizetni senki.

2015. jan. 15. 10:59
 53/61 A kérdező kommentje:

A paíron az áll hogy: " Minden anyag árát 50%-ot fedezi"

Ha nem fizetnének szerintem nem is jött volna ki a kárszakértő! Meg majd a rendőrség által kiállított papírt, és árajánlatot szakérőhöz el kell küldeni...

2015. jan. 15. 11:05
 54/61 anonim ***** válasza:
Ha a rendőrség azt írja le, hogy a másik is hibás volt, akkor talán.
2015. jan. 16. 01:10
 55/61 Koplárovics Béci ***** válasza:

" a kárszakértő totálkárra itélte"

"A paíron az áll hogy: " Minden anyag árát 50%-ot fedezi" "

Csak én érzek itt egy kis ellentmondást, vagy csak rég volt biztosítási ügyem? A totálkár régen azt jelentette, hogy nem érdemes az autó javításába egy fityinget sem belefektetni, hanem bontó (estleg onnan egy ajánlat, hogy mennyit fizetnek érte), és az eurotax árát fizeti ki a biztosító (illetve eurotax-bontó ajánlata).

2015. jan. 16. 07:18
 56/61 anonim ***** válasza:

Koplárovics Béci nevű felhasználó válasza:

A megoldás egyszerű, s már vagy 4 oldallal előbb kiderült. Trollal val dolgunk, vagy diliflepnissel.

2015. jan. 16. 09:23
 57/61 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés: Eladhatom ha ezt az emailt kaptam?

Kárügyével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a fenti forgalmi rendszámú

gépjármű javítását társaságunk gazdaságtalannak minősítette.

A gépjármű káridőponti értékét 105 000.- Ft, roncsértékét 16 000.- Ft

összegben állapítottuk meg.

Amennyiben a roncs gépjárművet értékesíteni szeretné, keresse alábbi

partnerünket:

A kár kifizetéséhez az alábbi iratokat megküldeni szíveskedjenek:

jogerős rendőrségi határozat

2015. jan. 22. 10:51
 58/61 anonim ***** válasza:

Egyre biztosabb, hogy trollkodsz, vagy fogyatékos vagy.

Ezerszer leírtuk, hogy a nyomozás lezártáig nem adhatod el.

Van már rendőrségi határozat?

2015. jan. 22. 21:34
 59/61 anonim ***** válasza:
Jah trollolo lesz. Az érdekelne, hogy milyen kocsiról van szó amire ilyen összegeket írtak.
2015. jan. 22. 22:50
 60/61 A kérdező kommentje:
Az autó 23 éves volt, de adás-vételivel akkor is elvihetik!
2015. jan. 23. 07:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!