Van még olyan aki kezdővezetőként retteg a lejtőktől? Ezt hogyan lehetne leküzdeni?
Figyelt kérdés
Mindig ha lejtőn kell megállnom szabályosan rettegek, h indulásnál hátra fogok gurulni.. Bár eddig mindig sikerült rendesen elindulnom, de továbbra sem múlik a félelmem. Két hónapja vezetek különben. Elmúlik ez valaha?2019. febr. 25. 16:03
1/5 anonim válasza:
Lejtőn tuti nem fog hátragurulni. Az az emelkedő.
2/5 A kérdező kommentje:
Pedig már a teljesen sík talajtól picit eltérő útvonalon is be tudok parázni, lejtőnél is akár nem csak x fokos emelkedőn..
2019. febr. 25. 16:15
3/5 anonim válasza:
Kézifékkel kell elindulni aztán ennyi
4/5 anonim válasza:
Sokat kell gyakorolnod az elindulást EMELKEDŐN, hogy rendesen megtanuld, és ezáltal magabiztosabb leszel, hogy meg tudod csinálni, és így múlik el a félelem is.
5/5 anonim válasza:
El fog ez múlni. Nekem is sok időbe telt, mire felmerészkedtem a budai oldalon a jó kis hegyi utakra, de aztán megszoktam. Nem gurul az az autó sehova, ha állsz a féken vagy ha behúzod a kéziféket. Max télen lehet gáz a meredekebb emelkedőkön/lejtőkön, ha jeges az út és csúszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!