Hogyan tudnám a vezetéssel (tanuló vagyok) járó görcsölést ( nem azért, mert vezetni kell, hanem, hogy ne hibázzak semmit) leküzdeni? Nektek mi a bevált módszer, amit ano alkalmaztatok?
20 óránáljárok. Még ugyanennyi kell,azt gondolom. Nagy hibák nincsenek. Szerintem se,se az oktatóm szerint. Csak azok amik a fent írt görcsölés miatt előjönnek. Félek,hogy ha már a sima órákon ez van,akkor mi lesz a vizsgán? Hogyan tudnék ezen változtatni? Mire gondoljak,mit tegyek vezetés előtt? Köszi. :)
24/L
Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni.
Kisebb hibák még rutinos vezetők is elkövetnek, minden apróságon nem szabad idegeskedni.
Ha úgy gondolod segít, valami természetes "stimulálót" használhatsz, de semmiképpen ne gyógyszertári készítményekben gondolkodj.
Citromfű tea - kúra, kávé, energia ital, de lehet az akár egy csoki is.
Amikor vezetni jártam, én a vezetés előtt megittam egy energia italt, ami egyébként nem volt szokásom, és azóta sem ittam belőle sokat.
A legfontosabb az, hogy elfogadd, a tanulás velejárója, hogy időnként hibázol, a hibákból is tanulsz, ne görcsölj rá, ha valami nem sikerül tökéletesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!