Fekete autót akár, h mosom subickolom, ha megszárad
mindig foltos marad akar mit csinálok, valakinek valami
bevált módszer, ötlet? Sampon, különleges törlőrongy?
Sima konyhai mosogatószert próbáld ki. Én ha nincs autó samponom 10 liter vízhez kb egy evőkanálnyit teszek.
2015. okt. 26. 18:30
Ez nekem is nagy gondom , enyém is fekete , és minden meglátszik rajta .. én nem is használok autósampont , hanem ahogy az első irja mosogatoszert es tukortisztitot felhiggitva vizzel... lenyomod slaggal majd a vegen spriccelős flakonba teszel tukortisztitót vizzel es szepen azzal lemosni es nem lesz plecsnis , csak vigyazni kell nehogy osszekarcold, en erre szarvasborbol keszult torlőt használok :) próbáld ki
2015. okt. 26. 18:52
amióta a mosáshoz és az öblítéshez is esővizet használok, azóta megszűnt ez a gondom.
évekkel ezelőtt kútvízzel mostam, öblítettem(csak egyszer)... száradás után sokkot kaptam, mert a meszes kútvíz szinte kifehérítette a csillogó feketét..akkor modta egy mosós, hogy mi a teendő, milyen vízzel...
a cseppmentes mosásnak ez a lényege, hogy nem hagy nyomot a tiszta desztillált víz..egyszerűen nyom nélkül szárad.
2015. okt. 26. 18:59
Enyhén ecetes vízzel mosni. Nem mar meg semmit, de a mész nem csapódik ki a vízből.
2015. okt. 26. 20:24
Autósamponnal vagy mezei habfürdővel/tusfürdővel mosd le, és a lényeg: töröld szárazra! Szilikonos vízlehúzó + valamilyen nedvszívó "rongy".
2015. okt. 26. 22:32
Én az Obi-ban vettem egy ilyen autótisztító kendőt és ablakmosó spricnis folyadékot, miután samponnal lemostam, jól átöblítettem, ezzel áttörlöm szárazra az egész kocsit és kész
2015. okt. 27. 08:04
Kapcsolódó kérdések: