Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tegyek? Elvesztettem a...

Mit tegyek? Elvesztettem a sluszkulcsot es valahogyan ki kene nyitni az autot meg elkene inditani de hogyan?

Figyelt kérdés

Hallottam 1-2 modszerrol hogy a kormany alatt a dobot le kell venni es kabeleket osszeerinteni de melyiket?

Es hogyan nyissam ki a kocsit??

2015. aug. 20. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:

törd ki az egyik kis ablak üveget :)

Hívj fel egy szerelőt hátha tud segíteni!

2015. aug. 20. 15:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Nézz ki lopás céljából eghy másik autót.

Ennyire átlátszó dumát... mintha azt írtad volna, hogy elhagytam a lakáskulcsot, és elfelejtettem a riazstó kódját.

Nyugi, a tulajdonos majd kinyitja, be is tudja indítani. Ha autókázni akarsz bérelj kocsit egy napra.

2015. aug. 20. 15:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Ocsem nem lopni akarok de haza jell jutbom megkerdeztem egy szerelot az elobb azt mondta ki kell vennem a zarat ugy lehet ujat csinaltatni de azt is mondta ki lehet nyitni az autot es ugy el lehet vinni egy komolyabb muhelybe....de azt mondta o nem tudja kinyitni
2015. aug. 20. 15:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Menj haza a pótkulcsért!
2015. aug. 20. 16:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Amennyi idő alatt ezt a problémát megoldanád, simán el tudsz menni a pótkulcsért. Nem érdemes szórakozni vele. Spéci cuccok nélkül úgy sem tudod megoldani úgy, hogy utána ne kelljen több tízezer forintot kifizetned a javításra.
2015. aug. 20. 17:37
 6/6 anonim ***** válasza:

A kormányzárat vagy el kell törni, vagy ki kell húzni a zárat, de azt is könnyebb kulccsal. A vezetékeket össze lehet érinteni indításhoz, de előbb el kell vágni és megcsupaszolni.

Olcsóbb a tréler...

2015. aug. 20. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!