Mi a bevált módszer tégla sajtok reszelésére?
Figyelt kérdés
Pizzériákban nagy tételben mi a praktika 6-7 kilónyi tömb tégla sajt lereszelésére ? Mert a kézi reszelőn kézzel egy teljesen abszurd megoldás napi szinten. Mi válik be pizzériákban vagy olyan helyeken ahol nagy a reszelt sajt forgalom?2016. ápr. 2. 22:35
1/6 Alain Delon válasza:
Én lángososnál láttam, hogy valamilyen darálóféleséggel "reszelik" a sajtot. Gyerekkoromban nekünk is volt ilyenünk. Egy fogazott henger forog körbe, amire rászorítják a sajtot, elöl pedig ömlik ki a a reszelt sajt.
2/6 anonim válasza:
nekem most így elsőre az jutott eszembe, hogy benyomják egy olyan kütyübe mint a húsdaráló. miért ne lehetne? mi is daráltunk már le így diót, kekszet, és sajtot is, mikor nagyobb mennyiségben kellett.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Úgy nézki ezek reményszerü módszerek lesznek !
2016. ápr. 2. 23:06
5/6 anonim válasza:
Én a Metróban láttam 3-5 kilós kiszerelésben reszelt sajtot. Sok vendéglátós ott veheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!