BEVÁLT OROSZ (esetleg angol) nyelvtanulási módszer, mellyel otthon egyedül is elsajátítható alapfokon a nyelv?
Figyelt kérdés
Pontosabban alap és középfok közötti ismeretek megszerzése a cél (valamivel bővebb, komplexebb tudásra volna szükség, mint az alap).
Hanganyag, CD, könyv, videó, minden jöhet - lehet ötletes, lehet monoton - ne kíméljetek! Időm temérdek, anyagiak magántanárra annál kevésbé.
Kreatív nyelvről hallani nagyon jót és rettentő rosszat is.
#tanulás #nyelvtanulás #kreatív nyelvtanulás #angol #orosz #hanganyag #középfok #alapfok #magántanár #elsajátítás
2016. márc. 18. 23:15
1/5 anonim válasza:
Sok oldalt olvastam már, sok információt gyűjtöttem, de egy se volt olyan összeszedett, mint ez. Sokak szerint nem tökéletes, szerintem meg messze a legjobb oldal a nyelvtanulásról (általánosságban és konkrétan is): [link]
2/5 anonim válasza:
Ukránból tudok e-mailben küldeni sok dolgot, középfokig fel tudod nyomni kb.
3/5 anonim válasza:
Ja meg a fun easy lern program van nagyon sok nyelvre (android), angolra meg ott a duolingo.com
4/5 anonim válasza:
Megtaláltam, vannak oroszból is anyagaim, ha kell valakinek.
5/5 Uhuka65 válasza:
Szia!
Én novemberben fogok nyelvvizsgázni, alapfokon oroszból.
Önállóan tanultam a nyelvet.
Én a Red Kalinka honlapos videókat ajánlanám, ami egy angol nyelvű oldal. Bár sajnos fizetős, nekem meló mellett bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!