Megbuktam B kategóriás forgalmi vizsgán már harmadszor, mert nagyon izgulok. Hogyan lehetne leküzdeni ezt az állapotot?
én is ilyen "fosós" vagyok, az elsőt el is rontottam rendesen, butaságok miatt, mert izgultam
a második sikerült, nagyon összeszedtem magam, leginkább azért mert tudtam, hogy nagyon sok lóvét beleöltem, és most már muszáj, hogy meglegyen a jogsi, szóval bedacoltam, hogy csakazértis megmutatom, magamnak, a páromnak, és mindenkinek, hpgy menni fog
és nem kellett megkenni senkit, így is sikerült
próbálj meg úgy vezetni, hogy hátul nem a biztos ül, hanem egy zsák krumpli :))
Beszélj az oktatóddal, és kérd meg, hogy ültessetek be egy másik tanulót mögéd a plusz órákon, vagy egy ismerősöd üljön be. És akkor megszokod hogy ülnek mögötted és figyelnek.
Én nagyon sok másik tanulót vittem haza. És mindig izgultam, hogy vajon ügyesebb vagyok nála?! Vagy fogja a fejét, hogy mit össze bénázok. Szóval én is féltem. De a végére már úgy megszoktam, hogy tőlem aztán beülhetett volna akárki...
Ennek ellenére azért izgultam vizsgán én is, nem is kicsit. Elsőre meg is buktam, bár nem az izgulás miatt. És jogos is volt a bukás, de másodjára nem volt semmi gond, átmentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!