Hogyan lehet leküzdeni a vezetés közbeni feszültséget?
Figyelt kérdés
Túlságosan merev, és feszült vagyok a kormány mögött. Hiába tudom hogy mikor mit kellene tenni, de még is elhibázom. Az oktatóm azt javasolta hogy legyek kicsit bátrabb, az önbizalmas is legyen nagyobb, de mondani könnyebb. :/
Már kezdem azt hinni hogy soha nem fog menni a dolog.
2016. okt. 13. 16:10
1/9 anonim válasza:
egy feles ? (van akinél tényleg működött) viccen kívül: ahogy rutinosabb leszel, ez megoldódik. Görcsös vagy, mert félsz, hogy nem fog menni. Úgy menj oda, hogy meg tudod csinálni, hiszen mindenki más képes rá. Akkor te is az leszel.
2/9 anonim válasza:
Az oktatód mellett nem kell feszültnek lenni, aggódni. Ő azért (is) van ott, hogy a hibáidat javítsa/hárítsa, nem fogtok balesetezni.
Az életben pedig, ha rendszeresen fogsz vezetni, hamar oldódik majd a para.
3/9 anonim válasza:
veress végig parkettán egy komoly szerpentint, utána simán menni fog a hétköznapi forgalomban... :)
4/9 anonim válasza:
Amíg oktató van melletted addig ne félj, ő érted van! :)
Az elején mindenki fél valamennyire, de majd szépen kialakul ez. Rutinnal jön majd ez is.
5/9 anonim válasza:
Ne aggódj én is úgy izgultam mint az állat,ma pedig már a térdemmel kormányzok telefonálok és eszek egyszerre 100-as tempónál
6/9 anonim válasza:
Én is nagyon izgultam mikor vizsgáztam és olyankor könnyebben hibázok.Ma már a pályán megyek 160-180-al. Közben olvasom a napilapot és kortyolgatom a reggeli teámat a csészéből
7/9 A kérdező kommentje:
#5 #6
Hova lehet ezt még fokozni?
Feldobtátok a napomat. :D
2016. okt. 14. 14:12
8/9 anonim válasza:
hát mondjuk hogy 150el mész a városban és a hátsó ülésen fekszel :D
9/9 A kérdező kommentje:
Az már nagyon pró kategória. A következő alkalomnál biztos eszembe fog jutni. :D
2016. okt. 14. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!