Benyovszky Oszkár kérdése:
Van itt olyan akinek C tipusú jogosítványa van?
Figyelt kérdés
2016. okt. 4. 15:37
1/9 A kérdező kommentje:
Az érdekel hogy azt utasfelőli oldalon van-e kuplung és fék. Olyanok írjanak akik tudják is, nem pedig akiknek mindössze elképzeléseik vannak a dologról. A válaszokat előre is köszönöm.
2016. okt. 4. 15:41
2/9 anonim válasza:
Miben? Kamionban? Autóban? Vagy milyen jármű.
Természetesen a kamionoknál is csak az oktató járművekben van az utas oldalán is kuplung és fékpedál.
3/9 anonim válasza:
A jogositványon nincsenek pedálok.
Tanulókocsikba kell pedálokat szerelni a jobb oldalra is, nem a jogosítványra.
Tehát, mi a kérdés?
4/9 anonim válasza:
csak az oktató járműbe természetesen
5/9 anonim válasza:
Az oktatóautóban van pedál, de csak egy, a fék. Egy C kategóriás tanulótól már elvárják, hogy a kuplungot és a gázt tudja kezelni.
6/9 A kérdező kommentje:
C kategóriáról kérdeztem nem kamionról(D,E).
Az utolsó válaszolóhoz: rég volt már a B kategóriás vizsgám és most szeretném a C-t. Elvárják bizonyára, de nekem még nincs akkora rutinom. Nem tudom hogy az első vagy a második válaszoló miért mondta azt hogy van kuplung is.
2016. okt. 5. 14:00
7/9 anonim válasza:
"C kategóriáról kérdeztem nem kamionról"
TROLL!!
8/9 anonim válasza:
Szakoktató vagyok. A C kategóriánál van rutin vizsga is, amit a B-nél sajnos eltöröltek. Tehát először a rutinpályán kell bizonyítanod. Az oktató meg fog tanítani a helyes pedálkezelésre. Mire kikerülsz a forgalomba addigra remélhetőleg készségszinten fogod kezelni az autót.
9/9 A kérdező kommentje:
Az utolsónak kösz az infót, zöldel jelöltem.
2016. okt. 6. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!