Autókereskedésben csúnyán átvertek és nem hajlandók visszavásárolni az autót. Kérdés: Ha lejáratom a kereskedést, érhet-e baj engem jogilag?
Szervíz is igazolta, hogy a hiba már a vásárlás előtt is fenn állt és elég erősen "neppertrükkel" adták el nekem az autót. 2 nap után derült ki, miután elhoztam az autót, de nem voltak hajlandóak visszavenni.
A hiba okát nem akarom leírni, nehogy felismerjenek, de lényegében a szerelő is megmondta, hogy ők az erősebbek, kár bírósághoz folyamodnom. Az jutott eszembe, neten megpróbálok írni egy cikket a kereskedés nevét feltüntetve, továbbá plakátokat is, kis cetliket hagyva a történetről a kereskedés közelében elhajigálni. Minden célom az, hogy valahogy tönkretegyem őket, de nem szeretném ha visszafelé sülne el. Olyan dologgal vert át a kereskedés, amin mindenki kiakadt, ahogy elmeséltem és látták is a hibát. Szeretném, ha ez a kereskedés teljesen csődbe menne és másnak ne tudjanak többé kárt okozni.
"ha meg az igaz történeted írod le az nem becsületsértés meg hitelrontás"
EBBEN nagyon tévedsz, amíg NINCS bírósági ítélet, addig az, és komoly büntetésre lehet számítani, ha valaki nem tartja magát a szabályokhoz!
nem, pont hogy akkor lesz az, mikor a bíróság elítéli!
addig csak vád van meg bíróságra járkálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!