Hogy Működik pontosan az AAA Autókereskedésben az autóvásárlás? Mit kell fizetni és kb mikor hozható el a vásárolni kívánt autó?
Az AAA-val ne állj szóba.
Ott semmi nem működik normálisan.
Én 2008-ban vetten ott az autómat.
Elmentem nézelődni. Szándékosan kevés pénzzel.
Kinéztem-kipróbáltam. A srác azzal nyitott,hogy 50 előleg. (1,7 volt az autó). Nem adtam,de írtunk egy papírt 5000 forintról,hogy 3 napig elővásárlási jogom van. De ha 3 napon belül (hétvége is számít!) ne pótolom fel 50-re akkor buktam az 5-öt. Aztán kijött házhoz egy másik srác,pénz oda,aláír.
Ha jól enlékszem a második napon már mentem az autóért. Igaz én lízingeltem.
De! A biztosítást nekem nagyon elcseszték. Megbíztam őket (a céget aki ott van),hogy akkor az ÁB legyen,mert ott volt életbiztosításom. A papírokat természetesen otthonhagytam amivel kedvezményeket kaphattam volna.
-Létezik halasztott fizetés és felülbírálható. Ez nekem pont jó lenne.
Erre kiderült,hogy b@ctak megcsinàlni. Hónapokig telefonálgattam és csak a "bíróság" szó kimondása után cselekedtek. Addig volt egy papírom,hogy önhibámon kívül nincs biztosításom.
Viszont az autó mai napig megvan.
Ja,nagyon nézd át mit veszel! Nekem alufelni is volt a felsorolásban,de az autón nem. Ilyesmi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!