Hogy kell lemosni egy kocsit, hogy olyan fényes legyen, mint az autókereskedésben?
Figyelt kérdés
2017. dec. 16. 07:33
1/7 anonim válasza:
Hát ne otthon a slaggal és vödörrel... Minden normális mosóban visznek fel wax réteget, illetve az öblítő víz olyan összetételű, ami foltmentesen szárad. Ha nem ezer éves kifakult fényezése van a kocsinak, akkor ez elég szokott lenni.
2/7 anonim válasza:
Ők elszokták vinni kézi autómosóba, vagy autókozmetikába, és ott megcsinálják. Nem olcsó, de már egy alap külső mosás + viszos öblítés is csodákra képes.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Pláne ha ezek mellé még polírozást is kap.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2017. dec. 16. 12:42
6/7 dirtboy válasza:
plusz a sok lámpa a plafonba is sokat dob a csillogáson.
szabadég alatt sosem lesz olyan mint egy tele neonozott vagy spotlámpázott helységben.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem képről van szó, 2 hónapja vettem a kocsimat, gyönyörű volt, fényes, stb, és azóta nem tudtam ugyanolyan szépre lemosni. Csak ezért kérdeztem.
2017. dec. 17. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!