Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autókereskedésben lehet...

Autókereskedésben lehet kártyával fizetni?

Figyelt kérdés
Autókereskedésben(főleg pesten) lehet bankkártyával fizetni? Azt láttam, hogy pl az autopalace délpestnél lehet. Tud valaki másikat?

2017. aug. 30. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Szóval onnan veszel autót, ahol lehet kártyával fizetni?
2017. aug. 30. 16:22
 2/4 anonim ***** válasza:
65%
A kártyáról le is veheted a zsetont, majd fizethetsz kp ban is akár.
2017. aug. 30. 16:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak nem olcso nagyobb osszeget keszpenzben felvenni, gondolom emiatt kell. Meg az ATM-ek is limitalva vannak, hogy mennyi bankjegyet adnak ki egyszerre. En egyszer 2 milliot 4 nap alatt 4 reszletben vettem fel. A szamlamhoz tartozo havi 4 ingyenes keszpenzfelvetel pont jol jott akkor.
2017. aug. 30. 17:27
 4/4 anonim ***** válasza:
88%
A magukra valamit adó (márka)kereskedéseknél lehet kártyával fizetni, de az nem az új autókra van, hanem a szervizre és a pár százezren belüli kiegészítőkre. Szerintem furcsán néznének, ha kártyával akarna valaki autót venni :) és a legtöbb magyar bank által kibocsátott kártya is furcsán pislogna egy 5-10-20 milliós tranzakció miatt... Az átutalás nem jó? Általában az is ingyen van és szinte azonnal meg is érkezik nap közben.
2017. aug. 30. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!