Most vásároltam egy Renault Scenic 1.4 authenquic 2005-ös autót, azonnal beleszerettünk a párommal az autókereskedésben. Mi a véleményetek róla, mennyire problémás? Kinek mennyire vált be?
Lehet jó is , de lehet rossz is. Ezt igy nem tudja megmondani senki. Bár szerintem az a motor kicsi ahhoz a fülkéhez.
De attól ha jó állapotban van még akármeddig elmehet.
Van a fikázza csak azért mert francia, de ne foglalkozz a hülyékkel. Minden az állapotától függ.
Ne haragudj, de most kezdesz utána nézni az autó előnyeinek, esetleges típushibáinak? Beleszerettél, élvezd! :-) Ne most kezdd el a buktatóit nézni, ne rontsd el az örömödet.
Egyébként a népítéleten szerintem átfogóbb képet tudsz kialakítani, mint az itteni válaszokból.
A franciákkal több gond szokott lenni. Hiszik vagy sem.
De nem minden fr. sz@r. Jó példa erre a scenic.
Nincs jellemző nagy hibája. Apró bosszantó kis elektromos gondok. Önnálló életet élő központi zár, le vagy felhúzhatatlan el. ablak. Stb...
De ettől ez még egy jó kocsi. A beltere meg egyenesen zseniális.
Kopó-fogyó dolgok fillérekbe kerülnek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!