Tényleg érdemes valakinek megvenni egy 3. 0 benzines autót ami eszik 18-22litert mint egy 3. 0 dízelt amivel 12liter is simán kihozható?
Figyelt kérdés
és a tdi még sokkal jobban is gyorsul
minden ész érv a dízelre hajaz...
milyen érv van a benzin mellett?
2018. aug. 8. 00:13
31/38 anonim válasza:
32/38 D. Brasco válasza:
Olyan feleslgesen vitaztok itt a semmin....ennek a "veszekedésnek" kb annyi ertelme van,hogy jóska pista a kismellű lányokat szereti,géza béla meg a nagycsöcsűeket.......es akkor most melyik a jobb!Nyilvan mindenkinek az amelyik neki tetszik....ez a dizel vs benzin csata detto ilyen.. .. .vége nincs meg értelme se sok
33/38 anonim válasza:
31
Hogy állítottad be, hogy prémium autókat adjon ki, mondd már el :D
34/38 anonim válasza:
17:13 Sehogy. 250 lóerőt adtam meg minimumként. Bejött jónéhény nem prémium izomautó is. Mindössze azt akartam mondani, hogy a drágább szegmensben többségben vannak a benzinesek. 1x volt dízelem. Soha többé.
35/38 anonim válasza:
Csak poénbol rálestem, 7-es BMW, 1500 benzines 2000 dízel.
5-ös: 6000 benzin, 16000 dízel.
36/38 anonim válasza:
vannak igazi prémium autók is a BMW-n túl, igen kevés a dízel :)
37/38 anonim válasza:
Europáról beszélünk, ahol a 3 németből kerülnek ki a prémium autók 90-a.
Prémium, és nem luxus mielőtt jönne a RR, Bentley stb.
38/38 anonim válasza:
Ezek a fogyasztások honnan jöttek?
Volt egy big blockos e36 M3-am ami a hungaroringen 22l evett padlógáz és padlófék mellett. Normál használatnál pedig 15l alatt bőven.
Jelenleg van egy a4 3.0tdi-m, ami max 10l eszik (nem, a hungaroringen még nem próbáltam) de nagyon nem egy kategória a két motor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!