Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit érdemes mindenféleképp...

Mit érdemes mindenféleképp autóvásárlás előtt megkérdezni a tulajtól az első telefonhíváskor?

Figyelt kérdés
Legfőképp olyanoktól kérdezném akik már túlvannak egy vagy több használtautó vásárláson vagy autószerelőktől, hogy mit ne felejtsek el ami már azonnal kizárhatja azt hogy esetleg feleslegesen utazzak 50-100 kmt egy autóért
2018. aug. 6. 15:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Én az autószerelőmet kérem meg ilyenkor hogy beszéljen a tulajjal és ha ő azt mondja, hogy megvehetem, akkor megteszem, mivel megbízom benne. Fölöslegesnek látom, hogy én fussam ezeket a köröket, ugyanis alapvető dolgokat kérdeznék meg, amire úgyis azt mond, amit akar, ellenben a szerelő keresztbe tudja akasztani a szélhámosok szemét.
2018. aug. 6. 15:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Én külön előre látatlanban nem szoktam kérdezősködni. A hirdetés szövege és a fényképek az elsődleges szűrő. HA az alapján megfelel, akkor azt szoktam megkérdezni, hogy mikor, hol lehet megtekinteni az autót. Ott a helyszínen a látvány alapján úgy is adja magát, hogy mit kérdezzek.
2018. aug. 6. 16:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Két fajta autóeladó van.

Az első úgyis mindent jónak és tökéletesnek mond a telefonban.

A másik őszinte és elmondja hogy milyen javítások voltak rajta és leírja reálisan az autó állapotát.

Melyiket fogod megnézni? Szerintem az elsőt. A legtöbben legalábbis így döntenének. Közben lehet hogy a második autó jobb és már mindent tudsz róla.

Ezért nincs sok értelme a hosszas telefonbeszélgetéseknek. El kell menni megnézni. Az autó már az igazat mondja magáról. Az autóvásárlás ezzel jár.

2018. aug. 6. 16:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Eddig minden tiszta :D csak van egy harmadik fajta is aki ír 4 szót ami annyi hogy telefonon több infót elmondok :D
2018. aug. 6. 16:19
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

Kerdezd meg hogy mukodik e minden, mi az ami nem, mikor vitte el szervizbe, miket csereltetett rajta.

Ha oreg auto akkor a gumik is szamitanak mert pl 300ezres kocsinal helybol 60ezer plusszal indulsz ha kell 4 uj gumi. Teli gumira is kerdez ra mert az is egy nagy tetel ha kulon kell megvenned.

Ha 3 millioert veszel kocsit akkor a vetelarhoz kepest ezek nem nagy dolgok, ha 300ert akkor minden kis dolog szamit

2018. aug. 6. 16:33
 6/9 Koplárovics Béci ***** válasza:

"van egy harmadik fajta is aki ír 4 szót ami annyi hogy telefonon több infót elmondok "

Akkor megkéred, hogy legyenkedves elmondani a több infót, és lásd előző két típus.

2018. aug. 6. 18:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi az alja?

Mennyi a vége?

Ideadja x ezerér'? (x nem lehet több a hirdetésben szereplő ár felénél, de inkább a harmada legyen)

Nekem húszezer csak odáig elmenni, aztat elengedi az árábul?

2018. aug. 6. 19:06
 8/9 anonim ***** válasza:
"Oszt meg-e van még a járgány?"
2018. aug. 6. 22:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Hánnyal megy? :'D
2018. aug. 7. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!