Mercedes W124-ből milyen típust érdemes választani?
Benzin, vagy dízel?
Én 1.8/2.0 benzinre gondoltam, vagy érdemes gondolkozni a dízelen?
Nem hajtanám szét, szóval nem baj, ha fogyaszt (persze keretek között)
Esetleg érdemes máson elgondolkodni?
Audi 100, Audi 80 esetleg Golf?
Vagy valami japán?
Válaszokat előre köszönöm :)
És a benzin?
Azzal van valakinek tapasztalata?
Én lebeszelnelek a w124-ről....ez a tipus mára csak egy csillio km-et futott az elpusztithatatlanság mítoszába burkolozo kivénhedt ócskavas,vásárlásra alig érdemes példányokkal!Ami esetleg tényleg jó azt meg olyan áron adják higy azert tényleg autot is lehet venni nem egy ilyen 30éves fospermetet!
Egyebkent ez igaz a többi altalad felsorolt gépre is,főleg ha dizelt akarsz......azokban mar nem is föld-hold hanem föld-nap tavolsag van már vagy haromszor belehajtva..........egyebkent szabad tudni az okát hogy miert ilyen ezer éves pudvafészkekből akarsz bevasarolni??
Pudvafeszek.. na! :D
Igaz szet vannak mar ezek hajtva es le vannak lakva de ahogy irta Brasco lehet kapni szepet csak azok dragak de ha van ra guba akkor miert ne? Dizelt inkabb de mert sok van bennuk de legalabb el megy sutoolajjal. Benzinbol barmilyen vehetsz, sornegyet sorhatot v8at. Akarmit, mindegyik jo. Injektorosat nezz es ha egy kis teljesitmenyre is vagysz akkor 2.6 vagy 2.8 de inkabb 2.8.
Legyen esetleg egy Honda?
Mondjuk azokat meg széthajtják a racserek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!