Miért van tele ez az oldal az "Utáljuk a Suzukit" tipusú kérdésekkel?
Ja. Lehet, hogy drágább, de tud menni városon kívül is, kinéz valahogy, nem vakok tervezték a belterét, alapfelszereltség benne legalább 4 légzsák, ahogy a majrévas is, kényelmesek az ülései, kanyarban tapadnak a kerekei is, ja, és jut eszembe, láttál már "Vigyázzon, veszélyes útszakasz!" táblán audit? Mert én eddig csak suzukit.
Jöhettek a statisztikákkal, de nem, nincs annyival több suzuki, hogy arra rá lehessen kenni.
És szerinted miért kerül annyiba egy 20 éves BMW, mint egy 7-8 éves Suzuki?
Mert benne van az anyag..
Haverom autószerelő. Donorautónak szétvágtak egy BMW E30-at, meg egy Suzuki Swiftet is.
Az egy most 24 éves E30-as volt, és még ígyis 3x annyi flexkorong kellett a szétvágásához, mint a Suzuki szétvágásához. (Mondta a pontos számokat, erre már sajnos nem emlékszem, de arra viszont ige, hogy azon röhögtünk hogy egészen pontosan 3x annyi kellett)
És most nézd itt egy E36 klímás, [link]
Melyiket vennéd? Az én E30 316i-m ugyanezzel a motorral fogyaszt 7,2-t vegyesbe.
Ha Suzukival normálisan közlekedsz az is bekap ennyit.
Csak ebben van anyag, futómű, meg sokkal modernebb dolgok mint a Swiftben.
Nem leszólás, de én ezt venném a 316i helyett
Oké tudom, de épp azért írtam a 316-ot, mert kb ugyanannyit eszik mint a Suzukik.
800 ezerért már tök jó E32 7-eseket is lehet venni
Amúgymeg azért is utáljuk, mert általában 2 féle embertípus veszi
1: a balf4sz:
http://www.youtube.com/watch?v=8JJW5Oi4r8k&feature=related
2: a hülye sóher fillérb*szó:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__937..
3: az ugyis legyorsulom a kocsidat, mert én menő vagyok
Erről van itt bőven hozzászólás válogassatok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!