Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kocsitok van, mit...

Milyen kocsitok van, mit cseréltetek ki benne eddig, és milyen értékben?

Figyelt kérdés
Nekem egy régi tipusú 1.3 swiftem van. 250 ér vettem pár éve azóta 300 simán ráment. Kasztnizás lambda szonda injektor fékek , olajcsere gyertya váltó kuplung stb. Haveromnak ugyanilyen van azt mondja hogy hülye vagyok minek költök rá. Szerintem ez nem egy durva összeg ha hosszabb távon gondolkozol egy autóban , és nem akarod hogy kirohadjon alólad plsszba még biztonságosan tudjál közlekedni vele. Érdekel a tapasztalatotok :)

2018. márc. 21. 17:49
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül kell egy 200-300ezres autóra vagyonokat költeni.Mint feljebb írtam én a 250ezres Nissanra alig költöttem.Nem azért,mert trehány vagyok,ha nem azért ,mert nem kellett.Most volt nem rég műszaki vizsgán,simán átment.Pedig nem volt elöttem gondos gazdája.

Vannak silányabb anyagból összerakott,megbízhatatlan típusú autók és vannak jól összerakott,megbízhatóbb autók.A nissan is csak 2001 évjáratig megbízható,utána a renault belenyúlt,nem kellett volna.

2018. márc. 23. 13:09
 32/32 anonim ***** válasza:

témától eltérés:

Mivel renault- nissan szervizben dolgoztam 2016-18-ig, nem a renaultokkal van a probléma, hanem azzal amin nissan logó van!!

Akkor legyetek nyugodtak ha viszonylag új nissanotok van és Renault motor hajtja!

pl: 1.2 Tce, 1.6 DCi ez mind egy hulladék, 0.9 Tce-t még nem tudni ezek többnyire városi autókba kerültek, és kevés bennük még a méter. Egy plusz infó: 1.2 tce és 1.6 dci-t idén kivonják a gyártásból

2018. márc. 23. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!