Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kocsitok van, mit...

Milyen kocsitok van, mit cseréltetek ki benne eddig, és milyen értékben?

Figyelt kérdés
Nekem egy régi tipusú 1.3 swiftem van. 250 ér vettem pár éve azóta 300 simán ráment. Kasztnizás lambda szonda injektor fékek , olajcsere gyertya váltó kuplung stb. Haveromnak ugyanilyen van azt mondja hogy hülye vagyok minek költök rá. Szerintem ez nem egy durva összeg ha hosszabb távon gondolkozol egy autóban , és nem akarod hogy kirohadjon alólad plsszba még biztonságosan tudjál közlekedni vele. Érdekel a tapasztalatotok :)

2018. márc. 21. 17:49
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Ezt hogy hoztad ki 100 ezerből? :D Komolyan érdekelne .
2018. márc. 21. 20:48
 22/32 A kérdező kommentje:
Amiket felsoroltál az anyag ára minimum 150 ha nem 200... Vagy javíts ki ha tévedek .
2018. márc. 21. 20:50
 23/32 anonim ***** válasza:
Úgy hozta ki, hogy itt a régi Swift az isten, amikor valami tönkremegy benne akkor az autó a szerelőnél saját anyagából újjászüli az elromlott alkatrészeket (ami egyébként hülyeség, mert a régi Swift olyan jó autó, hogy el sem romlik soha)
2018. márc. 22. 07:05
 24/32 A kérdező kommentje:
:DDD
2018. márc. 22. 10:40
 25/32 anonim ***** válasza:
A régi swifthez valóban olcsó az alkatrész.Az egyik legkevesebb pénzből fenntartható autó,ha nem rohadna.De sajnos ku.rv@ra rohad.Nagyon sok swiftem volt,ezek eladásából éltem egy időben,nagyon csúnyán rohad az összes,olyan eldugott helyeken ami csak aknáról látható.Még a garázsban tartott sem kivétel.
2018. márc. 22. 11:49
 26/32 A kérdező kommentje:
Valoban egy rozsdaboglya az egesz auto :)
2018. márc. 22. 12:53
 27/32 anonim ***** válasza:

Felújított váltó: 15.000 (a leszedett eladva 5000-ért)

Kuplung szett: 12.000 (új, bolti)

Főtengelyszimering 3000.-

Fékek: olyan 7ezer az eleje, és 10-15 ezer a hátulja.

Vezérlés + vízpumpa csere: 30000.-

Ja, meg kipuffogó 12ezer.

Hát, így leírva talán majdnem megvan a 100ezer.

2018. márc. 22. 14:19
 28/32 anonim ***** válasza:

Igen, elnézést, annyi szépsége van a dolognak, hogy apósom karosszériás. Szóval ezért biztosan sokat spórolok.

Dehát ez nekem nem költség, szóval nem számolom az autó fenntartásához.

2018. márc. 22. 14:22
 29/32 anonim ***** válasza:

Rosszul gondolkozol, ilyen félmillió alatti autó esetében már nem érvényes az a mondás, hogy "nem éri meg mégegyszer rákölteni az autó árát". Mert túl kicsi összegről beszélünk.

A te Swifted 250 ezer volt, nem várhatod el egy 250 ezres autótól, hogy évekig hibátlanul üzemeljen több tízezer km-n keresztül, anélkül hogy költsél rá. Még egy zsír új autóra is százezreket el lehet költeni pár év alatt. Neked most van 550.000-ben az egész autó, ami még mindig nagyon kevés. Ha akkor egy 550 ezer forintos autót vettél volna, arra is kellett volna még költsél rá 200-300 ezret, abban biztos lehetsz.

Aki meg azt mondja, hogy soha nem kellett semmit költsön a 200-300 ezres autóra, az valószinüleg olyan is, mint ahogy említetted te is, hogy kifordul alóla a kerék, stb. Még a legolcsóbb autóknak is van egy üzemeltetési költségük, ez van, kár számolgatni, mert csak belebetegszik az ember.

2018. márc. 22. 14:52
 30/32 A kérdező kommentje:
Igazad van belebetegszik az ember. Csak mar rossz hallgatni az ismerosoket hogy milyen tuti kocsijuk van alig koltenek ra. Nyilvan par dolgot nem lett volna muszaly cserelnem de igy erzem biztonsagosnak az autot. Lesz majd 1 kis lakatolas meg, muszaki nemsoka utana nem szeretnek ra sokat kolteni csak ami szukseges.
2018. márc. 23. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!