Milyen kocsitok van, mit cseréltetek ki benne eddig, és milyen értékben?
Ilyen árfekvésű autónál tényleg elgondolkodtató, hogy szabad-e a vételártól is többet rákölteni.
Valószínűleg nálam ment volna a bontóba.
Már most tényleg felesleges lenne eladnod, nem kapnád vissza az összes pénzt.
Nálunk is van ilyen egyébként, az ominózus autó újonnan lett véve, de mostanság már közel 20-évesen nem ér többet 500000-től. A kaszniját kell most már kicsit kilakatolni, az eléggé gatya a küszöbök, ívek, tolóajtók legalja, miegymás. A motorja, többi része viszont még jó.
Így még valahogy, de ha valami oknál fogva szétesne a motorja pl. akkor nem lenne javítva, mert az már valószínűleg súrolná az összértékét. Max. valami bontott motor, miegymás bele, de még az sem biztos, hogy megérné, és akkor inkább a "végső nyugvóhelyre" kellene kerülnie, mint ennyiket még rákölteni.
70-ért vettem egy motorhibás fos astrát, én javítottam ki rajta mindent, kb fillérekért. Csak azt néztem, hogy a kaszni egyben legyen, lakatos meló túl drága.
Főleg, hogy ilyen régi vackokat nem éri meg lakatolgatni.
Inkább megcsinálom én a hibákat rajta, az olcsóbb.
Ha komolyabb baja lesz, megy a kukába az egész.
Jövőben ilyesmi nem lesz, hogy pudvás kasznis autót veszünk, mert előbb adja meg magát bármi, mint hogy szétrohadna.
Én meg a szereléseket tudom elég jól, van kismillió szerszámom, de kezd olyan szintre jutni az autógyártás, hogy házilag nem fog már menni a buherálás.
Ilyeneket csinálnak, hogy beöntik bakelitbe az injektorokat, porlasztókat a hengerfejbe.
Agyrém.
Az a baj, hogy te 300.000es autóról beszélsz, én meg 3 millió felettivel járok, így valószínűleg leesne az állad:)
Megvettem, 180.000-es szervíz volt kb. 200.000 Ft (Vezérlés, olaj, szűrők, DSG olaj+szűrő, fékbetétek stb+munkadíj) 12.000-rel később egy olajcsere munkadíjjal 40.000 Ft. Egyszer meghúzták, kellett egy komplett tükör, plusz 3 elem festése 150.000 Ft körül lett a vége (biztosító fizette). Most kell kettőstömegűt cserélnem, csak az anyag 300.000 Ft lesz+munkadíj.
Én sajnos a szerelés részéhez nem igazán értek , több kárt okozok mint hasznot , viszont lakatolni festeni tudok . :)
Uoltsó. Nah igen van ez a fajta autó is . Nyilván az én pénztárcám nem engedné meg. Persze egy közép kategóriás autó beleférne , de építkezésre kell a pénz most :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!