Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek 4-5 M Ft...

Milyen autót vegyek 4-5 M Ft értékben?

Figyelt kérdés

Két autó van jelenleg, ami szimpatikus:

TT Coupe (2009-es)

BMW 3-as coupe (e92 (2009-es)

dízelt szeretnék

köszi a válaszokat

egyéb ötletek is jöhetnek

2017. okt. 23. 13:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Hibridet. A dizelt lassan kitiltjak minden europai varosbol.
2017. okt. 23. 14:10
 2/10 anonim ***** válasza:
A dizeleket még sokáig nem fogják kitiltani a forgalomból hiszen jelenleg is árulnak újakat. Fogyasztásban verhetetlenek a benzinesekkel szemben s ha találsz egy előzőleg nem driftelésre vagy más ökörködésre használtat, hát valósítsd meg az álmodat.
2017. okt. 23. 14:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Új automata swift, kb. kijön ennyiből. Használtban cipőben és wc papírban sem gondolkodom. Dízelben sem gongolkozom, csak szívó benzinesben.
2017. okt. 23. 14:19
 4/10 anonim ***** válasza:
4-5 millióért telefingott, lelépett szarokat venni? Eszembe sem jutna. Ennyiért simán kapsz vállalható szinvonalú új autót.
2017. okt. 23. 14:28
 5/10 A kérdező kommentje:

Nekem ezek tetszenek és nem fogok újat venni.

Azért köszönöm a hasznos észrevételeket.

2017. okt. 23. 14:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Azért pozitív, hogy itt mindenkinek új autója van:)
2017. okt. 23. 14:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. "Azért pozitív, hogy itt mindenkinek új autója van:)" majd neked is az lesz. Idő kérdése. gondolom fiatal vagy. Én is voltam. 20 -ve 2 misiért megvettem, 3 év alatt 2-t ráköltöttem 1-ért eladtam, a prémium autómat. Közben folyamatosan szívtam mint a torkosborz. Volt egy két ilyen kisérletem. Azóta több pénzem van, mégis olcsó kis japán autókkal járok.
2017. okt. 23. 14:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Vennék egy jó Honda Accordot vagy egy Civicet. Esetleg Toyota Avensis, Corolla, Auris, Ford Focus, Mondeo.

Asszem sokáig keresgetném a megfelelő példányt.

2017. okt. 23. 14:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Japànt kell venni
2017. okt. 23. 16:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Azt vedd ami tetszik. Ezek 10 éves autók, tuti nem lesznek hibátlanok.de ez egy ilyen sport, pénzbe fog kerülni de olyat használsz ami tetszik.
2017. okt. 23. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!