Miért a garázssorra hordja a nagy többség az autóját szereltetni?
"Turbó meg befecskendező csere 1 millió?!"
Igen, ennyibe kerül a márkaszervízben 6 darab új befencskendező, és két turbó az én dízel autómhoz (2 turbó igen). Persze, átlagon felüli autó, de akkor is. Még nem is biztos, hogy a csere megoldotta volna az én problémámat, aztán szidhattam volna én is a márkát, hogy milyen f0s, mint sokan mások azt teszik, mert nem értenek az autóhoz, és lehúzzák őket (sokszor akaratlanul, a márkaszervízben sem értenek a bonyolultabb motorokhoz).
Szerencsém, hogy imádom az autókat és a műszaki dolgokat, ezért állandóan olvasok, képzem magam, egyszerűen csak hobbiból. Lehet már milliókat spóroltam ezzel hogy nem csak a szerelőt hallgatom meg, hogy mivan az autóval, hanem úgy megyek oda a szerelőhöz, hogy már mondom mi a szitu, és látja, hogy nem vagyok hülye. Persze a szerelőm is olyan, akiben maximálisan megbízok, régi kapcsolat és már barátság szinte, ehhez is szerencse kell.
Nem akarom fizetni a munkafelvevő fizetését.
Nem akarom a kávéfőző, főnökkel sze....ő Gizikét eltartani.
Nekem szedtek ki már alkatrészeket az autómból.
Olajcserére vittem többször ugyanoda, rátöltögettek csak.
Első vagyok aki írtam Budapest.
És kihagytam a legjobbat leejtettek a markaszervizben az emelorol a kocsimat . Ők mondják hogy nem így volt én persze fotóztam a kocsit átadáskor de hátulról nem így alig látszik hogy a kuszobspoiler nem volt törve. Bontott nem kapható gyári 200e Ft. Markaszervizes karosszériás , sérülés 20km H val egy Renault megnyomta a sarvedot.800e Ft, a biztosító fizette. Elvileg új sarvedot kaptam de le van fujva a szélvédő. A lokost is megfujtak de a xenon moso fedelet már nem és mivel a szín se stimmel úgy néz ki a kocsi mint egy vicc. Az első alsó spoilert rosszul tettek vissza így 150nel leszakadt. Sárvédő rozsdás csavarral került fel. Ez egy 80 ezret futott autó éppen ebből a szériából 2 van az országban el tudod képzelni hogy vigyaztam rá most olyan a márkaszerviz miatt hogy hányok ha ránézek. Most lesz a 100 ezres szervize tetszik vagy nem szó szerint markaszereto ismerős szó szerint garazssoron fogja leszervizelni mellette állok és nem lesz szetcseszve.
Másik automnal én is kaptam 1 millas ajánlatot mert Diesel volt 55e Ft volt barkacsmesternel később ismerősnek adtam el a kocsit meg 200ezret elment az 55 ezres javítás után.
Szóval sorry de a markaszervizben bohócok vannak akik hülyenek néznek. Most megint új autót veszek már előre rettegek mi fog történni ha szervizbe kell vinnem.
Utolsó: "a markaszervizben bohócok vannak akik hülyenek néznek". Ezzel egyet értek, tisztelet a kivételnek.
Én pont ezért tisztázni szoktam rögtön az erőviszonyokat egy két szakmai kérdéssel vagy azzal kezdek, hogy az xy beszállítónál dolgozom fejlesztőmérnökként (ami igaz is). Ekkor már nincs palira vétel, komolyan kezelnek.
#25 nagyon durva az amiket mesélsz, melyik ez a szerviz?
Nagyon durva különbségek vannak a tapasztalotok között.
A nem akarom fizetni a munkafelvevő munkáját érdekes, mert ennyi erővel ne legyen sehol úgymond recepciós vagy hasonló hanem egyből azzal tudjunk beszélni aki majd a tényleges munkát végzi.
Nem tudom máshol hogy megy, itt a munkafelvevők nem korlátozódnak csak a munkafelvevésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!