Miért hiszi azt a többség, hogy egy öreg, leharcolt kis teljesítményű, kis űrtartalmú motorral szerelt romot érdemes tuningolni?
Minden nap van szinte olyan kérdés amiben azután érdeklődik valaki, hogy hogyan lehet tuningolni a 10 éves 1.0-ás fizukicsit, vagy hogyan lehet turbósítani az 1.6-os dízel Golf I-et.
A kedvencem amikor az 1.3-as dízel kisautóba akar valaki lefúvószelepet beépíteni, a "hang" miatt! Persze, mert akkor egyből Subaru lesz belőle mi?
Akkor érdemesebb már sportcsíkot festeni, mert az köztudottan legalább 5 lóerőt jelent pluszban!
Igazából az a bajom velük, hogy nem azzal kezdik, hogy szétkapják az egészet és felújítják, hanem egyből megy a "turbót rá, alá meg 50-es csövet, gázgyorsítót" meg "jöhet a chiptuning, de ne egyen sokat"...
:(
Harkonnen nem is tudtam, hogy te is teszel fel kérdést!:D
Egyébként szerintem szimplán bele se gondol mit csinál, sőt fel se fogja, egy gyári állapotú gép, talán jobban menne a tuningolt gépnél... De az úgy is drága, meg minek? Pár év, és jön a következő ócskavas.
Úgy megy ez, mint a régebbi speedmotoroknál, hozzájut valakihez, aki megy vele egy szezont, úgy vette persze, hogy a szezont kihúzza az olajjal. Széthatjtja, beletesz 20k km-et, majd eladja úgy, hogy most volt rajta olajcsere... Persze a kövi tulaj nem érti miért nem megy, hát akkor majd megtuningolja, és aztán majd a következő szopik vele... Végére veszélyes hulladék lesz mind.:(
Szóval a válaszom lényege: nincs máni->kis költségvetésből kis tuning jöhet szóba, ami ált. elég gagyi->ráment a 'vagyona' ezért ha már ennyibe került, akkor biztos jónak kell lennie! (Ha nem, akkor is!)
Sajnos ilyen világban élünk... Biztos ők is igényesen megoldanák, ha megtehetnék...
"csak az a fontos, hogy aki benneteket szabályosan meg akar előzni, az halállal lakoljon, nehogy egyszer véletlenül valakivel is előzékenyek legyetek"
Nekem nem szokott problémát okozni az ilyenek megelőzése, még akkor sem, ha bepróbálkoznának :)
Amúgy itt is látni néha értelmes kisautós tuning kérdést is, csak ritkán. A többi NFS huszárnak szépen a szájába kell rágni, hogy ez nem így működik és általában megértik.
Aztán vannak az NFS/LFS vérpistikék, azokkal nincs mit tenni, el kell őket küldeni a Homashitába :)
( amúgy szerintem Harkonnen azért kérdez mostanság, mert vérszemet kapott és az élre akar kerülni, de mi majd jóóól megszabotáljuk xD )
Ööö, izé, azt hiszem, hogy pont szarok a pontozásra! Ha nem így lenne, akkor nem trollkodnék az emberek, az ezotéria, és a szerelem kategóriában, ha épp nincs a közlekedés vagy az otthon kategóriában semmi újdonság...
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!