Mit gondoltok a Ford Mondeo elnevezésű gépjárműről? Érdemes ilyen autót venni? 2011-től nézegettem őket.
Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 21:40
1/17 anonim válasza:
Hogy tudtam h te vagy az bazki nem hiszem el xD
2/17 A kérdező kommentje:
Most mi bajod van?.D
2013. szept. 23. 22:01
3/17 anonim válasza:
Egyszerűen fenomenális autók. Fantasztikusak. Még Dzsémsz Bond is vezetett ilyent. Az azért már valami.
4/17 A kérdező kommentje:
James bond nem ezt vezette. 2011-től volt egy facelift:)
2013. szept. 23. 22:12
5/17 anonim válasza:
"James bond nem ezt vezette."
Nem ő fogalmazott hülyén. Te nem érzékeled, s fogod föl a humort.
"2011-től volt egy facelift:)"
És ki kérdezte? :D
Nagyon, zsírkirály autók, tényleg... Akkor is ezt venném, ha 40 éves lenne és rohadna, mert tényleg nagyon jó.
6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2013. szept. 24. 15:02
7/17 anonim válasza:
Minden autós kérdésnél ezt ajánlod.Egy "Világ legjobb autója " kérdéshez is azt írtad, hogy Mondeo.Mi a fa-sznak kell megkérdezni?Amúgy énrám nem bírnák rámsózni.
8/17 A kérdező kommentje:
Akkor nálad problémák vannak:)
2013. szept. 24. 18:39
9/17 anonim válasza:
Én nálam vannak problémák?De vagy Mondeo fan oszt kiírod a kérdést.Olcsón elfogadnám oszt eladnám valaki hülyének aki megveszi...........
10/17 A kérdező kommentje:
Azért nekem nem lenne pofám így leminősíteni a Mondeot nem egy szar autó..
2013. szept. 24. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!