Normális ember nem km alapján választ autót. Állapotot veszünk, nem pedig emblémát, megtett távolságot, alufelnit, sötétített ablakokat, stb.
2013. szept. 24. 15:17
2/8 A kérdező kommentje:
Nyilván nem csak ez alapján akarok autót venni, csak kíváncsi lennék, hogy mennyi az a megtett km, ami felett már jobb ha nem is gondolkozok rajta.
de köszönöm a válaszod...
2013. szept. 24. 15:59
3/8 gomzoli válasza:
Mivel a régi típusból szinte kizárt, hogy olyat találj, ami kevesebbet futott 150 ezer Km-nél, ezért tényleg nem lehet előre megszabni a határt. Mert inkább megvennék egyet 230 Ezerrel, aminek gondos gazdája volt (ez meglátszik az autón), mint egyet, amiben állítólag csak 160 E van, de füstöl, zörög, kopott.
2013. szept. 24. 16:17
4/8 anonim válasza:
inkább én kérdezem meg tőled, hogy mennyi legyen benne ? :) am lehet, hogy pl a km óra számláló 150E-ret mutat csak lehet , hogy a 3. motort koptatja úgyhogy az állapotát nézd ne a KMórát
2013. szept. 24. 16:29
5/8 anonim válasza:
Szerintem egyértelműen leírták, hogy nem km óra állás alapján kell vásárolni. Mi van ha azt mondjuk neked, hogy 120e fölött már ne vegyél? Mi van ha 20e-re tekeri vissza a kereskedő 320e-ről? Akkor meg fogod venni, mikor egyértelműen látszik, hogy nem annyi van benne?
Annyira kretén felfogás ez a km óra állás nézegetés... Hidd el, szét lehet cseszni egy autót 40e km alatt is ha nem cseréled az olajat, nem melegíted be a motort hanem leparkettázod hidegen, de el lehet vele menni 3-4-500e-t is komolyabb gond nélkül ha kíméletesen használod és rendszeresen karbantartod, ezért IS nem érdemes a km óra állást nézni, nem csak a visszatekerés miatt.
2013. szept. 24. 21:08
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már írtam, persze nem csak km alapján nézem, csak feltételezem, hogy az sem mellékes. Egyébként ez lesz az első autó amit veszek, 19 éves lány vagyok, úgyhogy nem vagyok túl jártas az ilyenekben, ezért írtam ki a kérdést :)
2013. szept. 25. 15:19
7/8 gomzoli válasza:
Egyedül ne állj neki, mindig vigyél magaddal hozzáértő embert (aki TÉNYLEG ért is hozzá, nem csak mondja), ha mennél megnézni egyet.
2013. szept. 25. 21:25
8/8 A kérdező kommentje:
Egyedül semmiképp sem vágnék bele, ahhoz még van mit tanulnom :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!