Milyen gyakran volt eddig személyautóval defekted és milyen körülmények között?
6 év, pár 10 ezer km, 1 defekt. Oka: egy szög.
Telephelyen észrevettem, hogy lapít. Pótkerék fel. Irány a gumis.
Egyszer leeresztették az egyik kerekem egy osztrák laktanya előtt. Indulaskor rögtön feltűnt, pótkerék fel, otthon meg felpumpáltuk.
Egyszer meg a szomszed faluban az útépítős szakaszon áltt bele valami vasdarab, de 10-zel mentem hamar hallottam hogy valami nem oké. Csere, aztán másnap gumis.
Bringaval idegesitobb, legalabbis nalam nincs tartalekbelsi meg javitoszett stb, halistennek mindig kozel a kocsihoz tortent igy tovabb tudtam menni autoval.
Háromszor tíz év alatt. Mindhárom patkázásból. Egyszer simán hülye voltam.
Kétszer meg el kellett rántanom a kormányt frontális ütközés elkerülése miatt.
Az egyiknél egy bekáthatatlan kanyarban jött velem szemben egy csak villogó rendőrautó, a másiknál egy barom motoros (nem általánisítás, csak őrá ertem).
kb 9-10 eve van sajat autom es azota egyetlen egyszer volt defektem.
Jottem haza es meg kellett allni valahol par percre. Mikor tolattam ki a parkolobol akkor beleallt egy vasdarab a hatso abroncsba.
Benne ult a kocsiban az egesz csalad es kb 2 oranyira voltam a hazamrol. Kicsereltem a kereket, a kozeli benzinkutnal meg fujtam bele meg levegot mert nem volt eleg kemeny.
Masnap elvittem a gumishoz es kisebb vagyonba kerult kicserelni egyetlen 1 abroncsot mert olyat kellett ra venni aminek ugyan az a mintaja.
3db defekt 4 év alatt:
2 alkalommal: PZ csavar állt a kerékbe
1 alkalommal parkolóházból kihajtva, egy szerkezetépítő csavar állt bele a kerékbe.
Szerencsére van defektjelző jeladó, így hamar észrevettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!