Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen gyakran volt eddig...

Milyen gyakran volt eddig személyautóval defekted és milyen körülmények között?

Figyelt kérdés
Az ilyenkor szokványos reakcióitokról és a helyzet megoldásáról is szívesen olvasnék.

2017. okt. 5. 10:19
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
81%

# 8 vagyok.

Biciklivel nekem is volt már. Földúton el volt dobva egy darab drót ami kihasította a hátsót. Kb 2 másodperc alatt totál leeresztett. Nem volt valami nagy öröm 8km-en át tolni hazáig.

Volt már olyan is, hogy valami tüstke szúrta ki, szintén km-ekre otthonról. Útközben találtam egy benzinkutat, ott felfújtam a kereket, de csak pár percig bírta.

Ez a msodik eset részben az én hibám is volt, mert a külső már totál el volt kopva és vékonyoda. Így nem csoda, hogy bármi át tudta szúrni.

Azóta ha már kopott újat veszek és lehetőleg defektvédőset.

2017. okt. 6. 08:35
 12/33 anonim ***** válasza:
81%
Hajnalban bal hatso kerek.. kilyukadt a felni. Azt vettem eszre, hogy zotyog az auto.. na mondom csak ezt ne.. hat de. Kicsereltem nagy nehezen.. ceges auto.. na jo igaz ez kisteher.. de kb akkor vezettem harmadszor, meg a potkereket is alig talaltam meg, maszhattam a vizes, saros uton be a kocsi ala.
2018. jan. 25. 23:30
 13/33 anonim ***** válasza:
84%
Ebédszünetben, az epítkezés parkolójából kihajtva vettem észre hogy kopog a bal elsö. Egy jó nagy lemezcsavar feje volt az. A gumisig nem vesztett nyomást.
2018. jan. 26. 07:08
 14/33 anonim ***** válasza:
47%
Két autóm van. Volt már Firestone, Nokian, Dayton, Pirelli, Vredestein és Brigdestone gumim. 3-szor volt defektem, mindháromszor a Bridgestone gumival, egyszer az egyik, egyszer a másik kocsimmal. Én olyat többet nem veszek.
2018. jan. 26. 07:26
 15/33 anonim ***** válasza:
22%

2 szer amibol egy sajat hiba.

1. Baratnom volt uton a tesojaval, jott ki Nenetorszagba, valahol Wurzburgnal kigyult a piros aku a muszerfalon, ra par percre megalt az auto, szerencsere elgurultan valami szerviz uthoz, bejarat erdobe vagy vmi, ugy nem szolt senki semmit, szerencsere volt egy ugyanolyan autonk otthon, en uton voltam, a tesom kiszerelte a generatort, elvitte kb 250km re voktak, kicserelte es ment az auto.

2. Most nyaron, ugyanaz az auto (egy audi a4 1.6 benzin gaz) agyonpakolva mentunk nyaralni, tetobox, 3 bicikli a tetejen, gazzal megyek majdnem 500km ert, most 405 re volt a tankolo es 10 km el elotte megalt, kifogyott a gaz, elotte anyum jart vele dolgozni, a benzinmutato meg nem mukodott, igy nm tudtam mennyi van benne, es mivel csak inditasra kell igy nem tankoltam, ott akartam benzint is tankolni ahova nem ertem el vegul, igy mindketto egyszerre fogyott ki, a szerencse itt is megvolt, honnan honnan nem elobukkant egy parkolo es centire pontosan a bejaratnal allo teherauto hataig gurultam. Elso korbeneztem a parkoloban, ha nincs esetleg autoszallito kamion, azoknak van kannaban altalaban es ha rendes is akkor egy kicsit dragabban de ideadta volna, persze nem volt, B terv van "Sarga angyalom" na nem az adac, hanem a masodik legnagyobb autoklubb N.o-ban. Hivom, mondja a srac, ez nem technikai hiba ezert nincs fedezve, kuldhet parnert, hogy hozzon benzint, de az nem lessz olcso, mondom (gondolatban- kapjak be) megoldom magam. G maps megnyit, bebzinkut keres, 4.5 km re volt egy, ami 6 kor nyitott, kb 4:30 lehetett, volt 8.8 ra ejjel nappali is, egyik biciklit le, 5 litres olajos kannat kiürit 1.5ös vizes üvegbe, biciklit korlaton és keritésen átdob, irány a kút. Olyan másfel óra alatt megjartam, és indult az autó, tanulság ne járjunk benzin "szaggal" hanem mindig legyen jól kiszámitva, itt nem számoltam a 2-3 literes többletfogyasztással a "rakomány miatt.

2019. jan. 12. 09:20
 16/33 MisterTT ***** válasza:
100%

Volt egy règi BMW m mèg huszonèves koromban.

Règi ótvar gumik voltak rajta.

Kevès volt a lègnyomás az egyik első gumiban ,de nem vettem èszre.

El kellett ugranom valami boltba vagy hova "Igenám de esős idő volt ès belehajtottam egy pocsolyába.

"De az nem pocsolya volt hanem egy kátyú..

Fel is ütötte a felnit leeresztett röktön..

Vennèm elő a pótkereket..

Veszem elő a kerèkkulcsot , tennem rá a csavarra.. (Hopp kerèkőrös csavar van benne) kulcsa meg sehol!

Szóval hazàig felnin csattogtam 15km/h val.. A város közepèből.. -Mint az úthenger..

Kamionnal is volt 2 defektem.. De ott kijött a szervice ès kicserèlte..

2019. jan. 12. 10:51
 17/33 A kérdező kommentje:
#15-ösnek köszönöm a választ, bár a defekt magyarországi viszonyok között kilyukadt, leeresztett gumiabroncsot jelent (javítsatok ki, ha mást is). Tudom, hogy németül a Defekt meghibásodás, gondolom ebből eredt a félreértés.
2019. jan. 22. 15:53
 18/33 anonim ***** válasza:
93%
Bő 200000 km alatt egy kezemen meg tudnám számolni. Soha nem kellett menet közben kereket cserélni. Csak később vettem észre hogy lapos(abb)
2019. jan. 22. 17:32
 19/33 anonim ***** válasza:
91%

Egyszer, kb. 250-300.000 levezetett km alatt.

Exbarátnőm testvérének autójával voltunk nyaralni. Első este éjszakai fürdőzés, legurultunk a partra. Megállás az üres parkolóban a másik kocsival beszélni, hogy menjünk tovább. 1 perc volt az egész. Elindulok, nagy csattogás, kerék leereszt. Kiszálltam nézem, kulcsot eldobtam és otthagytam a g*cibe. Hosszú történet, lehiggadtam, felrakuk a mankókereket. Másnap balatoni gumis. Valami ősrégi hülye mintájú gumi volt, menthetetlen, valami irgalmatlan összegért akartak volna rendelésre hozni új gumit

2019. jan. 22. 19:31
 20/33 anonim ***** válasza:
82%

27 év és megszámlálhatatlan kilométer alatt egyszer sem.

Viszont a Skodámról egyszer az autópályán elhagytam menet közben a komplett jobb hátsót (féltengelytörés), az felért három defekttel, két infarktussal és egy újjászületéssel.

2019. okt. 4. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!