Autóvásárlásban jártasak, tudnátok segíteni? Az alábbi körülmények között milyn autó lenne nekünk a legjobb (4,5 millióig)?
Fiatal pár vagyunk (én 21, párom 32), év végére épül fel a házunk egy vidéki nagyváros külső részén, eddig a belvárosban laktunk. Én napi szinten használom városon belül az autót bevásárlásra, ügyintézésre, párom ezzel jár munkába, 40 km a táv oda-vissza, ezt ugye heti 5x teszi meg. Nemsokára szeretnénk kisbabát, eddig egy Audi A3-masunk volt, használtan vettük pár éve, dízeles, szerettük, de mivel 3 ajtós, mindenképp le kellene cserélnünk, gyerekülés nem férne be.
Milyen autót ajánlanátok 4,5 millió forintig? Szeretnénk, ha biztonságos, masszív kocsi lenne, amiben kényelmesen elfér majd a babaholmi, gyerekülés, illetve amit nem nyír ki nagyon az, hogy rövid távokra megyünk vele viszonylag gyakran, sokat közlekedünk városi forgalomban.
Köszi előre is!
1es, savanyú a szőlő?
Egyébként értelmezzél szöveget, nyilván nem csak az ő pénze van benne, ketten veszik.
Én egy új Toyota Aurist vennék ennyi pénzből, szép tágas, megbízható és jól is néz ki.
Az irigy magyar... ha beindul...., kedves egyes, nem hőbörögni kell, dolgozni. 4.5 millió nem sok, hacsak nem vagy EÜ-s :D
Lehet már 3.5 millióért venni A4 dizelt ami 8 éves, vagy 7 éves C Mercit ami szintén dízel. Esetleg 3.8 millióért Skoda Octaviat.
Sok sikert!
Kit kell megölni? Jesszus. Esetleg inkább hogyan, miként kell képezni magad, milyen szakot kell választani, amivel később kelendő leszel a munkaerőpiacon, nem?
Annyira szerintem meg nem ronda az Auris sem, nem szépségversenyre visszük. Köszi, akik segíteni próbáltak, rákeresek a javaslatokra.
En valami japan benzinest vennek :D Toyota Auris jo valasztas lehet toyota corolla , avensis .. esetleg honda accord, civic ...stb :D
Dieselt nem erdemes napi 40 km venni , foleg ha varosban is van sokat hasznalva , megoli a sok rovidtav ..... Ugy h mindenkeppen valami benzinest :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!