Tejszállítás kamionnal hogy történik pontosan?
Van egy cég aki tartályozik, tejet szállítanak, de azért érdekes mert azt mondják, hogy tachográf mentesek az autók, és mindig outon mennek és nem tartják be a tacho szabályait, mert romlandó árut visznek, tejet ugye.
Nekem ez furcsán hangzik, hogy megy ez? Akkor itt nincs is pihenő hanem éjjel nappal vezetés? Vagy ugyan olyan, csak nincs kötelező pihenő?
Nem , nincs fél nap. A csoki, a tojás, és a szójalecitin a macerás dolog.
A cukor könnyen mosható, ez 15perc alatt megvan, ha nem kell kóser vagy egyéb mosás.
A sör, bor szintén gyorsan kimosható.
A csoki húzósabb, a bent maradt mennyiségtől is függ, ez általában 1,5-3 óra között mozog.
No, és persze függ a mosótól is, mert nem egyforma nyomással dolgoznak.
20.
Kb. átlag 20 perc alatt végeznek vele, ritkán több. Olyan van, hogy pl. a hamburgi mosón ezren vannak előtted és várnod kell 1 - 2 órát amíg sorra kerülsz, sok a kocsi. Vagy pl. Mannheim, az ottani mosón napi 140 - 150 tartálykocsit mosnak ki, de pörgős, sorra kerülsz, egyszerre 3 ember ugrik neki, 15 perc, mehetsz a papírért, leplombálod, balra el.
Neked nem sok dolgod van vele, belenézel, leellenőrzöd, plombálod. Sok mosónál lehet parkolni, van budi, lehet zuhanyozni, van wi - fi stb.
#24. Köszönjük az észrevételt, valóban tartány. De mi maradunk a jobban hangzó tartálynál.
Nem kell neked kimosni, ettől nem kell félned. A csak tejszállító pótkocsik fel vannak szerelve mosórendszerrel is(általában), a mosókon meg személyzet végzi a mosást.
Ott is csak akkor másznak bele, ha ez mindenképpen szükséges.
Rendben! :) Nem akartam kötekedni, csak gondoltam leírom.
Én még nem vagyok sofőr sajnos, de tényleg mindenki tartálynak hívja az ismerőseim közt is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!